Παπαφωτίου:Η Περιφέρεια βάζει τέλος στη μαφία των σκουπιδιών και στα συμφέροντα (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παπαφωτίου:Η Περιφέρεια βάζει τέλος στη μαφία των σκουπιδιών και στα συμφέροντα (video)

Ιούλιος 13, 2013 - 17:05

Για τη "μεγάλη επιτυχία" όπως τη χαρακτήρισε της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων μίλησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Παπαφωτίου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Ο κ. Παπαφωτίου σημείωσε μεταξύ άλλων πως μέσα από το διαγωνισμό αυτό η Περιφέρεια απέκτησε επιπλέον κύρος και έδειξε ότι μπορεί να επιλύσει σοβαρά ζητήματα και να είναι συνεπής έναντι των πολιτών και των δεσμεύσεών της προς αυτούς. 

Μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με όσους λένε ότι υπάρχουν συμφέροντα γύρω από το θέμα του διαγωνισμού και ότι υπήρξε καθυστέρηση ενώ διευκρίνισε ότι όλα αυτά προέρχονται από όσους δεν θέλουν να λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης για να μπορούν ανενόχλητοι να κερδίζουν από το υψηλό κόστος με το οποίο επιβαρύνονται οι πολίτες για να μην έχουν τα σκουπίδια στους κάδους και στους δρόμους.

Χαρακτηριστικά ο κ. Παπαφωτίου σημείωσε ότι "βάζουμε τέλος στη μαφία των σκουπιδιών και παύει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι η πιο βρώμικη Περιφέρεια της χώρας, ενώ μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές που δεν είναι μόνο οικονομικές και σύντομα θα έχει λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων".

Δείτε στο βίντεο την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Παπαφωτίου

Ελένη Τράκα

lhLlaoiYqs8