Α.Λυκουρέντζος για απολύσεις στο Δημόσιο: Επώδυνες οι αποφάσεις και για αυτούς που τις παίρνουν (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α.Λυκουρέντζος για απολύσεις στο Δημόσιο: Επώδυνες οι αποφάσεις και για αυτούς που τις παίρνουν (video)

Ιούλιος 14, 2013 - 19:41

Στο τέλος της τελετής μνήμης προς τιμήν του Σμηναγού Ιπτάμενου Βασίλη Σταυρόπουλου, αλλά και του Σμηναγού Ραδιοναυτίλου Σωκράτη Κάββουρα, στην Επισκοπή Τεγέας, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απεργία της Τρίτης 16 Ιουλίου, για τις απολύσεις που έρχονται και την εκτίμησή του για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, αφου αποτελεί μέλος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

Εξίσου επώδυνες είναι οι αποφάσεις και γι'αυτούς που τις παίρνουν αλλά και για εκείνους τους οποίους αφορούν, αλλά αν δεν εφαρμοστεί το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί στο πλαίσιο των δανειακών συμφωνιών τα επόμενα δύο χρόνια τότε θα έρθουν τα χειρότερα δήλωσε ο πρώην υπουργός και τόνισε σε όλους τους τόνους ότι από εμάς εξαρτάται αν θα βγούμε απο την κρίση.

Δηλωτική της πραγματικότητας η φράση του Κύριου Σαμαρά για τους ενάμισι εκατομμύριο άνεργους για τους οποίους δεν έχει αντιδράσει κανείς," έχουν κλάψει όμως οι οικογένειές τους " δηλώνει ο Κος Λυκουρέντζος.

«Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ενότητα και σύνεση. Το μέλλον της χώρας δεν παίζεται στο πεζοδρόμιο» μερικές από τις φράσεις του.

Χ.Μ.

hArbFN2Q4hY