Διακομιδές τέλος σε Αθήνα - Τρίπολη-Κόρινθο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διακομιδές τέλος σε Αθήνα - Τρίπολη-Κόρινθο

Ιανουάριος 16, 2012 - 11:19

 Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία παιδιών που έχρηζαν νοσηλείας σε παιδιατρική κλινική αλλά και για τους γονείς του Άργους και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να μεταβαίνουν σε κλινικές άλλων πόλεων της Πελοποννήσου ή και των Αθηνών , απουσία κλινικής στο νοσοκομείο του Άργους. Για να είμαστε ακριβέστεροι η μη λειτουργία είχε την αιτία της στο προσωπιό το οποίο δεν υπήρχε!
Πλέον όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, παρ ότι χρειάστηκε να περάσουν 12 ολόκληρα χρόνια, και η παιδιατρική του Άργους λειτουργεί σε καθημερινή βάση και απρόσκοπτα με  πέντε παιδιάτρους και έξι έμπειρες νοσηλεύτριες. Η κλινική με το προσωπικό αυτό έχει την δυνατότητα και της εφημερίας!  
Με αφορμή την λειτουργία της κλινικής και την παραλαβή ασθενοφόρου του Νοσοκομείου που έγινε δωρεά από την Εταιρεία Φυσικού Αερίου, καθώς και την προώθηση των εργασιών για την κατασκευή της Ψυχιατρικής Μονάδας στο Νοσοκομείο, επισκέφθηκε το νοσοκομείο ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με ελάχιστο κόστος αλλά με πολύ μεράκι και ανιδιοτελή προσφορά από την πλευρά των γιατρών και του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο και ουσιαστικό βήμα στην ενοποίηση των Κλινικών Άργους και Ναυπλίου με σύνθεση δυνάμεων και όχι με ανούσιους τοπικισμούς».
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η λειτουργία της Μαιευτικής