Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Αύγουστος 08, 2013 - 11:59

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (7-8-2013) το απόγευμα έως σήμερα (8-8-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν οκτώ (108) άτομα, εκ των οποίων εβδομήντα επτά (77) ήταν ημεδαποί και τριάντα ένα (31) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ένα (101) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα τέσσερα (34) άτομα, από τα οποία είκοσι (20) ήταν ημεδαποί και δεκατέσσερις (14) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά, πενήντα εννέα (59) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εννέα (9) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία (1) παράβαση περί Αιγιαλού, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.