Συγκέντρωση-πορεία και ομοψυχία για τον Ανάβαλο από τους αγρότες (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγκέντρωση-πορεία και ομοψυχία για τον Ανάβαλο από τους αγρότες (φωτογραφίες)

Αύγουστος 11, 2013 - 15:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μαζική η συγκέντρωση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στα Φίχτια .Αγρότες από  τα χωριά Μυκήνες,Φίχτια,Μοναστηράκι,Μπόρσα, Κουτσοπόδι,Μαλαντρένι,Σχινοχώρι του δήμου Άργους-Μυκηνών  που έχουν πρόβλημα άρδευσης συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν και να αποφασίσουν τρόπους για να περάσουν στην ενεργώ πλέον δράση διεκδικώντας την άμεση ολοκλήρωση του έργου του Αναβάλου αφού η επιβίωση των καλλιεργειών τους κρίνετε από αυτό.
Στο πλευρό των Αγροτών βρέθηκαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Ανδριανός ,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλας , ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος , ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ. Καμπόσος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Σιδέρης, Β.Σωτηρόπουλος, Β. Γούργαρης, ο αντιδήμαρχος Π. Δούρος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδος Δ. Σχοινοχωρίτης και δημοτικοί σύμβουλοι.
Διεξήχθει μια συζήτηση με πολλή ένταση η οποία εξέφραζε την αγωνία των αγροτών για το αύριο. Το τελικό συμπέρασμα – απόφαση  ήταν  όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα για να καταφέρουμε να κερδιθεί η υπόθεση που λέγεται Ανάβαλος.
Την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία των αγροτών στα χωριά Μυκήνες και Φίχτια.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr