Χάντμπολ:Παρουσίαση του Διομήδη και βράβευση των χορηγών (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Παρουσίαση του Διομήδη και βράβευση των χορηγών (φωτογραφίες)

Αύγουστος 27, 2013 - 11:21

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Ήταν μια βραδιά έτσι όπως ακριβώς αρμόζει στην οικογένεια των Πρωταθλητών. Κλίμα αισιοδοξίας, σταθερότητας και εγγύησης για το μέλλον της ομάδας που μας κάνει υπερήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον νοσταλγικό και υπέροχο χώρο του θερινού κινηματογράφου "Σινέ Βάλια" όλα ήταν έτοιμα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για να υποδεχθούν την μεγάλη οικογένεια του Διομήδη. Πλήθος κόσμου, φίλοι, φίλαθλοι και χορηγοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν από νωρίς, για να δώσουν το μεγάλο παρόν στην πρώτη εκδήλωση του Διομήδη για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και άνθρωπος - ορόσημο του Διομήδη κος Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος είναι από τους βασικούς αρωγούς της πράσινης οικογένειας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κος Φ.Στεφανόπουλος και κος Β.Σιδέρης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κος Ν. Γκαβούνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δ.Κρίγγος,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άργους κος Τρύφωνας Μποζιονέλος και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Άργους κος Ν. Δαβιώτης.

Η βραδιά είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς ξεκίνησε με ένα βίντεο - ανασκόπηση της πορείας του συλλόγου από το 1984 ως και σήμερα. Στη συνέχεια, το μέλος του Δ.Σ. κος Βλαχοσπύρος Νίκος ανέλαβε την παρουσίαση της βραδιάς με ρόλο - έκπληξη, καθώς με συμπαρουσιαστή τον φίλο της ομάδας μας κο Τάσο Λέλλο έκαναν εύστοχους, ευχάριστους και εύθυμους διαλόγους, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εξέλιξη των θεμάτων.

Αρχικά χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το νέο ρόστερ της φετινής ανδρικής ομάδας, με τους παίκτες και τους προπονητές μας να ανεβαίνουν στη σκηνή, εισπράττοντας το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας και ο αρχηγός μας Γιώργος Ζαραβίνας μίλησαν στους συγκεντρωμένους φίλους της ομάδας και εγγυήθηκαν ότι και φέτος ο Διομήδης θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολούθησε η αποκάλυψη των νέων εμφανίσεων της ομάδας, από την εταιρία KEMPA, η οποία πραγματικά έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, προκειμένου να δημιουργήσει μια φανέλα αντάξια της ιστορίας του Διομήδη.

Σειρά είχε η παρουσίαση των επετειακών καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τον κόσμο να σπεύδει στο τέλος της βραδιάς να προμηθευτεί τα πρώτα σε κυκλοφορία.

Στο τέλος, ήταν η ώρα των χορηγών του Διομήδη, τους οποίους ο σύλλογος βράβευσε έναν έναν ξεχωριστά, δείχνοντας έμπρακτα τις ευχαριστίες του στο έργο που επιτελούν και στην ουσιαστική βοήθεια που παρέχουν στην πράσινη οικογένεια.

Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα των χορηγών μας "Κτήμα Βασιλείου" και "Ζαχαροπλαστείο Ορφανός", όπου παίκτες, προπονητές, διοίκηση και παρευρισκόμενοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το αγαπημένο μας άθλημα.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) www.argolidaportal.gr