Μισθός: Σήμερα ξεκινά ένα ταξίδι εμπειρίας και κατάρτισης για τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μισθός: Σήμερα ξεκινά ένα ταξίδι εμπειρίας και κατάρτισης για τους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες

Αύγουστος 29, 2013 - 18:51

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρος Μισθός σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, συγχαίρει όλους τους μαθητές που εισήχθησαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Ο κ. Μισθός τόνισε ότι οι επιτυχόντες ξεκινούν ένα ταξίδι εμπειρίας και κατάρτισης το οποίο θα διαμορφώσει την προσωπικότητά τους και θα τους δώσει τα εφόδια για μια καλή επαγγελματική πορεία.

Το δημόσιο σχολείο πέτυχε στην Πελοπόννησο όπου υπήρξαν πολλές επιτυχίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους καθηγητές αλλά και στους γονείς που στάθηκαν όλη τη χρονιά δίπλα στους υποψήφιους μαθητές.

Ο κ. Μισθός αναφέρθηκε και στις μετατάξεις των εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ από το Υπουργείο Παιδείας δηλώνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο γίνεται ένας ορθολογικός καταμερισμός των οργανικών θέσεων και είναι λογικό μέσα σ'αυτόν τον καταμερισμό να λειτουργήσουν καλύτερα τα σχολεία.

Τέλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής επεσήμανε ότι η πρετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει και όλα θα είναι έτοιμα στις 11 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουν τα σχολεία.

CASzS1lD6Lc