Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον δίδυμο αδερφό του με μαχαίρι στη Τραχειά Αργολίδας (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον δίδυμο αδερφό του με μαχαίρι στη Τραχειά Αργολίδας (φωτογραφίες)

Σεπτέμβριος 02, 2013 - 11:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αργολίδας από χθες το βράδυ όταν ένας 60χρονος ,μετά απο διαπληκτισμό,επιτέθηκε στον δίδυμο αδερφό του με μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο χωριό Τραχειά Αργολίδας.Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, σήμερα (2-9-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Τραχειά Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την ανθρωποκτονία του 60χρονου αδερφού του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες (1-9-2013) το βράδυ, στην περιοχή «Τασουλέικα» Τραχειάς Αργολίδας , μετά από επεισόδιο που είχε ο 60χρονος με τον αδερφό του, του επιτέθηκε με τη χρήση μαχαιριού, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Για την διερεύνηση του  περιστατικού άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 60χρονου και τη σύλληψη του.

Κατά τις έρευνες  βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι  που χρησιμοποίησε ο 60χρονος, καθώς  και τρία (3) κυνηγητικά όπλα, η νομιμότητα της κατοχής των οποίων ερευνάται.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.