«Βλαχοδήμαρχοι» της Πελοποννήσου απαντούν στον Τσίπρα (Video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Βλαχοδήμαρχοι» της Πελοποννήσου απαντούν στον Τσίπρα (Video)

Σεπτέμβριος 03, 2013 - 09:12

Ας μας πει ο κ. Τσίπρας τι σημαίνει "τυχοδιώκτης"- Τα κόμματα ας μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για το ποιους θα στηρίξουν χαρακτήρισε «βλαχοδημάρχους» , δημάρχους  του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έδωσαν πριν λίγη ώρα δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου που έγινε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Οι δήμαρχοι απάντησαν στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας και συγκεκριμένα στο απόσπασμα της ομιλίας του που ανέφερε ότι "να τα δώσουμε όλα ώστε ένα μεγάλο συμπαραταγμένο κίνημα ελευθερίας, δημοκρατίας και αντίστασης σε κάθε περιφέρεια, κάθε δήμο και κάθε γωνιά της χώρας να σαρώσει τους φθαρμένους βλαχοδημάρχους της συμμαχίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Προτείνουμε το νέο στη θέση του παλιού, το δημοκρατικό στη θέση του αυταρχικού, το ριζοσπαστικό στη θέση του γραφειοκρατικού, το άφθαρτο στη θέση του φθαρμένου, το έντιμο στη θέση της σχεδόν επίσημα θεσμοθετημένης ανεντιμότητας, που τόσο έχει κοστίσει στο κύρος της τοπικής αυτοδιοίκησης".

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν κατά σειρά ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ πάντως οι δήμαρχοι χαρακτήρισαν «ατόπημα» τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Τσίπρα , έναν άνθρωπο που ξεκίνησε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού οι δήμαρχοι είναι εκλεγμένοι και εκπροσωπούν όλο το λαό και αναρωτήθηκαν αυτός ποιους εκπροσωπεί… το Κολωνάκι;;;;

Δείτε στο βίντεο τις απαντήσεις των δημάρχων που έχουν πολλές αιχμές…

Ε.Τ. 

xg6PhObCG5Q