Δ. Καμπόσος: «Εμείς εκπροσωπούμε το λαό. Ο κ. Τσίπρας ποιον εκπροσωπεί;»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δ. Καμπόσος: «Εμείς εκπροσωπούμε το λαό. Ο κ. Τσίπρας ποιον εκπροσωπεί;»

Σεπτέμβριος 03, 2013 - 20:22

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές χαρακτήρισε «βλαχοδημάρχους», δημάρχους  του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έδωσαν δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου που έγινε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Χαρακτηριστικά  ο Δήμαρχος Άργους-  Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος απάντησε:

«Εμείς εκπροσωπούμε τους βλάχους, ο κ. Τσίπρας ποιον εκπροσωπεί; Το Κολωνάκι, την Εκάλη, την Κηφισιά; Τις Porche; Την κ. Αγγελοπούλου; Εμείς εκπροσωπούμε τις λαϊκές τάξεις, τον απλό λαό και νομίζω πως αυτό το πράγμα ήταν ένα ατόπημα πολύ μεγάλο. Νομίζω πως κάποιοι πρέπει να τον συμβούλεψαν ότι αυτός είναι ένας τρόπος επίθεσης εναντίον των Δημάρχων. Είναι ένας τρόπος επίθεσης εναντίον του λαού.

Ας αποφασίσει, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος, ανήκει στην αριστερά. Και εγώ, λοιπόν, θα πρέπει να πω στον ίδιο ρυθμό «να τελειώσουμε με τους τυχοδιώκτες».

Για εμάς ο τίτλος «βλαχοδήμαρχοι» είναι τίτλος τιμής, γιατί εκπροσωπούμε έναν λαό πονεμένο, αλλά ας μας πει κι αυτός τι σημαίνει τυχοδιωκτισμός πολιτικής χωρίς θέσεις και μόνο με ύβρεις».