Οι Ακαδημίες του Παναργειακού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι Ακαδημίες του Παναργειακού

Σεπτέμβριος 04, 2013 - 12:21

Την Δευτέρα, 02/09/2013 συναντήθηκαν παρουσία των μελών του Δ.Σ ο διοικητικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Παναργειακού με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών γηπέδων 5Χ5 , που υπάρχουν στην πόλη του Άργους, Τρύφωνα Μποζιονέλο και τους κυρίους Καλτάκη και Κατσά.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός της υλοποίησης της πρότασης του προπονητή Γιάννη Δουβίκα για τη δημιουργία ακαδημίας νέων ποδοσφαιριστών με σκοπό ν’ αξιοποιηθούν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της περιοχής. Με απόφαση του Δ.Σ διοικητικός υπεύθυνος έχει οριστεί ο Γραμματέας Νικόλαος Γκαβούνος και τις ακαδημίες θα τις επιβλέπει ο προπονητής Γιάννης Δουβίκας, η δε μηνιαία συνδρομή έχει οριστεί στα 25ευρω. Τα 20ευρω θα καλύπτουν τις λειτουργικές δαπάνες των ακαδημιών και τα 5ευρω θα επιστρέφουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές με τη μορφή δώρων.
Συμφωνήθηκε, ότι θα χρησιμοποιηθούν και τα δυο ιδιωτικά γήπεδα 5Χ5 εξίσου για τις ανάγκες της λειτουργίας των ακαδημιών.
Το επόμενο βήμα με βάση το σχεδιασμό, ο οποίος έχει αποφασιστεί από το Δ.Σ του Παναργειακού είναι να υπάρξει άμεσα συνάντηση με τους υπεύθυνους των ακαδημιών των συλλόγων «ΑΡΙΣΤΕΑΣ», «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ», «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ» και «ΔΑΝΑΟΙ», έτσι ώστε και αυτοί να συμμετάσχουν στη δημιουργία της ακαδημίας του Παναργειακού μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ