Σύλληψη 41χρονου τσαντάκια στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλληψη 41χρονου τσαντάκια στο Άργος

Σεπτέμβριος 05, 2013 - 21:18

Συνελήφθη, χθες (4-9-2013) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και του Τμήματος Τροχαίας Άργους, ένας
41χρονος ημεδαπός, για αρπαγή τσάντας 53χρονης ημεδαπής, ενώ επιπλέον κατηγορείται και για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 41χρονος, χθες το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, επιβαίνοντας σε δίκυκλο όχημα, αφαίρεσε με τη χρήση σωματικής βίας από την 53χρονη, μία τσάντα που περιείχε χρήματα, διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Στη συνέχεια, αφού πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας, προσπάθησε να κάνει από Αυτόματο Τραπεζικό Μηχάνημα (Α.Τ.Μ.), ανάληψη χρημάτων, με κάρτα ανάληψης που βρήκε εντός της τσάντας που αφαίρεσε, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη, μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, το δίκυκλο όχημα που χρησιμοποίησε, το είχε αφαιρέσει χθες (4-9-2013) το μεσημέρι, από το Άργος Αργολίδας, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.