Συνάντηση παραδοσιακών χορωδιών στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση παραδοσιακών χορωδιών στο Άργος (φωτογραφίες)

Σεπτέμβριος 10, 2013 - 11:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η τελευταία εκδήλωση του «Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2013» πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στους Στρατώνες Καποδίστρια. Ο χώρος πλημμύρισε με τραγούδια και μελωδίες από τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και το Άργος.

 Το «1ο Πανελλήνιο φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορωδιών» που συνδιοργανώθηκε από το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους και την ΚΕΔΑΜ, απέδειξε ότι η ελληνική μουσική παράδοση και ο πολιτισμός ενώνει και ταξιδεύει, με τον καλύτερο τρόπο.

Συμμετείχαν οι παραδοσιακές χορωδίες:  Λυκείου Ελληνίδων Δράμας, Ι. Ν. Αναλήψεως Θεσσαλονίκης, Μικρόκαμπου Κιλκίς, Λυκείου Ελληνίδων Άργους. Τις χορωδίες συνόδευσε η παραδοσιακή Ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους. Επίσης, συμμετείχε και Χορευτική ομάδα από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους.

Το «1ο Πανελλήνιο φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορωδιών» τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος, ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ ιερ. Γεώργιος Σελλής, οι Ιερείς Χ. Ιωαννίδης, Π. Κιντής, Γ. Μητροσύλης, Ι. Μητροσύλης, Σ. Παπούλιας,   το μέλος ΔΣ. της ΚΕΔΑΜ Π. Κώρος,  η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Άργους Ε. Δημοπούλου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ιεροψαλτών Αργολίδας Γ. Δαρλάσης, κ.α.

 (Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

www.argolidaportal.gr