Κατασκευές από το ουράνιο τόξο με το Χρήστο Δημόπουλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κατασκευές από το ουράνιο τόξο με το Χρήστο Δημόπουλο

Σεπτέμβριος 25, 2013 - 09:12

Η Παιδική – Νεανική βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, πιστή, όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη νέα σεζόν προσπαθεί με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δράσεων να ταξιδέψει τη φαντασία των παιδιών, να διευρύνει τις γνώσεις τους και να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Όχημα σε αυτό το ταξίδι είναι το καλό βιβλίο, η τέχνη, η αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα η διάθεση για παιχνίδι και μάθηση.

Έτσι λοιπόν, η Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη, που λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Κατασκευές από το ουράνιο τόξο», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στον χώρο της βιβλιοθήκης.

Ο Χρήστος Δημόπουλος θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά με ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, θα συζητήσει μαζί τους για την τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια, τους υπολογιστές και θα τα παροτρύνει να μάθουν να παίζουν με πιο απλά υλικά. Θα δείξει στα παιδιά πώς μπορούν να μετατρέψουν μια κόλλα Α4 σ’ ένα μπλοκάκι, ένα κουτί, μια σαΐτα, ένα βατραχάκι, ένα αστεράκι και θα τα παροτρύνει να φτιάξουν κι αυτά τις κατασκευές μαζί του. Τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση για την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ο συγγραφέας θα απαντήσει στις απορίες και τις ερωτήσεις που μπορεί να έχουν τα παιδιά.

Σας περιμένουμε όλους!!!

 

Ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης

                                                                                                               Νίκος Δελής

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος, 2013 - 11:00