Ο Γιάννης Γεωργόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Οκτώβριος 04, 2013 - 11:08

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Έχω την τιμή να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ανακοινώσω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2014 θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας.

Υπηρετώντας από διάφορες θέσεις την τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτω πλέον τη γνώση, την εμπειρία και την ωριμότητα, ώστε να αντιμετωπίσω με τόλμη, αποφασιστικότητα, ενότητα και δυναμισμό τα προβλήματα του τόπου μας.

Υπόσχομαι να υπηρετήσω το συμφέρον του Δήμου μας και των συνδημοτών μου, δημοκρατικά και με σεβασμό στη διαφορετική  άποψη, με σωφροσύνη, δικαιοσύνη, λογική και αξιοπρέπεια.

Ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» που στελεχώνεται με νέους, έμπειρους και ικανούς συνδημότες μας, θα είναι υπερκομματικός, πολυσυλλεκτικός και στόχο θα έχει τη δημιουργία πλειοψηφικού ρεύματος σκεπτόμενων πολιτών που θα οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και ευέλικτο το οποίο ήδη καταρτίζεται και θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

Απευθύνω σε όλους προσκλητήριο ενότητας και συνεργασίας, αφήνοντας πίσω τις στείρες αντιπαραθέσεις, τις έριδες και τους διαξιφισμούς.

Η Ερμιονίδα μας χρειάζεται όραμα, προσφορά και αλληλεγγύη.

Θέλουμε δυνατή Ερμιονίδα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Η Ερμιονίδα μάς χρειάζεται όλους. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ερμιονίδα δυνατή.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Γεωργόπουλος