Αγώνες Enduro στο Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγώνες Enduro στο Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Οκτώβριος 13, 2013 - 22:54

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο Ναύπλιο στις 13 Οκτώβρη διοργανώθηκε ο 5ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro και ο 3ος του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα  πραγματοποιήθηκαν στο Λιμάνι Ναυπλίου.
Ο αγώνας έγινε κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Α) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2013 Α. ΜΟΤ. Ο. Ε.
Η διαδρομή του αγώνα είναι τύπου 9 έχει μήκος 165χλμ και ολοκληρώνεται μετά από 3 κύκλους των 55χλμ περίπου και μια ουρά περίπου 4χλμ, για όλες τις κατηγορίες, εκτός της ΕS οι οποίοι θα κάνουν δύο γύρους. Οι ειδικές είναι 2 σε κάθε κύκλο, η πρώτη τύπου ENDURO με μήκος 3,5χλμ. Η δεύτερη  είναι τύπου EXTREME ENDURO, 2,5χλμ μήκους .
Β) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013
Η διαδρομή του αγώνα είναι τύπου 9 έχει μήκος 110χλμ και αποτελείται από 2 γύρους των περίπου 55 χλμ. και μια ουρά 4 χλμ περίπου, για όλες τις κατηγορίες, εκτός της ΕΤ που θα κάνουν 1 γύρο. Οι ειδικές είναι 2 σε κάθε κύκλο, η πρώτη τύπου ENDURO με 3,5χλμ μήκος. Η δεύτερη είναι τύπου EXTREME ENDURO, μήκους 2,5χλμ. Η διαδρομή του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος είναι ίδια με του Πρωταθλήματος.
Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος
www.argolidaportal.gr