Ενημέρωση των κατοίκων της Ν. Κίου για το σταθμό μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ενημέρωση των κατοίκων της Ν. Κίου για το σταθμό μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων (φωτογραφίες)

Οκτώβριος 23, 2013 - 15:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ενημέρωση των κατοίκων της Ν. Κίου για το σταθμό  μεταφόρτωσης  στερεών αποβλήτων που προτείνεται από την προσωρινή ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ να εγκατασταθεί στη Ν. Κίο, έγινε με πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Άργους - Μυκηνών, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013,το βράδυ, στο πνευματικό κέντρο της Ν. Κίου.

Την ενημέρωση των κατοίκων έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλο μαζί με
 το θεματικό αντιπερειφερειάρχη Α. Πουλά και τον περιφερειακό σύμβουλο Φ. Στεφανόπουλο και τόνισε  ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζει  ο σταθμός μεταφόρτωσης θα έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να μην ρυπαίνει στο ελάχιστο το περιβάλλον.  
Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα οικονομικά δεδομένα της νέας κατάστασης που διαμορφώνεται με την διαχείριση των στερεών αποβλήτων.
Τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατύπωσε ο Γιώργος Αναγνώστου που τόνισε πως " Η Νέα Κίος είναι αρκετά επιβαρυμένη από τα εργοστάσια που λειτουργούν στην περιοχή της, από τον βιολογικό καθαρισμό, από τις χωματερές και δεν μπορεί να δεχθεί και τον σταθμό μεταφόρτωσης των απορριμμάτων , όπως προβλέπετε στη μελέτη της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει την διαχείριση σε όλη την περιφέρεια” .
Παρέμβαση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γκαρκάσουλας καθώς επίσης και οι Θοδωρής Δεληγιάννης, Κώστας Χρυσικός, Μιχάλης Χασάπης,στην ενημερώση-συζήτηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χ. Πετσέλης, Π. Δούρος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ.Κρίγγος ,Γ. Σαρρής.

Επίσης αρκετοί  από τους κατοίκους που ήταν παρόντες ζήτησαν την διεξαξωγή δημοψηφίσματος.Την όλη συζήτηση συντόνισε ο  δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Κουσκούκης.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr