Παιδικό Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά από 5 έως 15 ετών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παιδικό Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά από 5 έως 15 ετών

Νοέμβριος 11, 2013 - 14:21

Η «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση» σε συνεργασία με την εικαστικό Αναστασία Παπαγεωργίου, οργανώνουν ένα Παιδικό Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά από 5 έως 15 ετών. Το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο φιλοδοξεί να μυήσει τα παιδιά στην χρήση διαφόρων υλικών (χρώμα, πηλό, χαρτί, ανακυκλώσιμα υλικά κλπ) ώστε να αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις στο χώρο των εικαστικών τεχνών, δημιουργώντας προσωπικά και ομαδικά έργα και συνθέσεις.
Φιλοδοξεί επίσης να οργανώσει δημιουργικά τον παιδικό ελεύθερο χρόνο εισάγοντας τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των τεχνών και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Η υπεύθυνη του εργαστηρίου κ. Αναστασία Παπαγεωργίου είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών) με ειδίκευση στη ζωγραφική και έχει ασκηθεί στις χειροτεχνίες και τις κατασκευές (πηλός,κούκλες, μάσκες, χαρτοτεχνίες, decoupage, κοσμήματα, κ.α.). Έχει ειδικευτεί στην Παιδαγωγική των εικαστικών ενώ εξειδικεύεται στην εικαστική ψυχοθεραπεία.

Πριν το πρώτο μάθημα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ώρα 6.30 μ.μ. στο χώρο του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους γονείς για ενημέρωσή τους σχετικά με τη δράση του εργαστηρίου.

Η έναρξη του εργαστηρίου θα γίνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου ώρα 11.00 π.μ έως 12.30 μ.μ.
Δίδακτρα: 20€/μήνα
Οι δραστηριότητες θα γίνονται στην αίθουσα της «Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης», οδός Ατρέως 36 (Γεφύρια), έναντι πολυκαταστήματος «Έλα».

Για εγγραφές και πρόσθετες πληροφορίες : Βιβλιοπωλείο «Εκ Προοιμίου», Τ.Ουλής, τηλ.27510-20419.
Στοιχεία επικοινωνίας κ. Αναστασίας Παπαγεωργίου
τηλ: 6940850910
email: a.papageorgiiou@gmail.com

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 16 Νοέμβριος, 2013 - 11:00