Ημερίδα Διατροφικές Διαταραχές: Φτάνοντας στα άκρα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα Διατροφικές Διαταραχές: Φτάνοντας στα άκρα (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 11, 2013 - 22:26

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους, η ημερίδα «Διατροφικές Διαταραχές: Φτάνοντας στα άκρα», την οποία οργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και με την συμμετοχή του Κέντρου Ψυχοσωματικής Υγείας Αργολίδας (ΚΕ.Ψ.Υ.ΑΡ.).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό εγκωμίασε τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού και του ΚΕ.Ψ.Υ.ΑΡ.,ο περιφερειακός σύμβουλος κος Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου κος Φώτης Κολεβέντης, ο τέως δήμαρχος Άργους κος Δημήτρης Πλατής, η δημοτικός σύμβουλος του δήμου Άργους – Μυκηνών κα Μαρία Χρονοπούλου ,το μέλος του τοπικού συμβουλίου Άργους κος Νίκος Δαβιώτης και πολλοί αξιότιμοι πολίτες του ιατρικού κλάδου της περιοχής μας.

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν η κα Αλκέτα Αθανασίου (Παιδοψυχίατρος), η κα Εμμανουέλα Κούρου (Ψυχολόγος) και ο κος Γιάννης Ηλίας (Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις με την αναλυτική τους περιγραφή και ενημέρωση σχετικά με τις Διατροφικές Διαταραχές στην Ελλάδα.

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους γέμισε ασφυκτικά με 300 και πλέον άτομα όλων των ηλικιών, τα οποία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και τον θαυμασμό τους προς τους διοργανωτές της ημερίδας, στο τέλος της εκδήλωσης. (eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr