Πρόσκληση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρόσκληση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας

Νοέμβριος 25, 2013 - 21:46

Το ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Αργολίδας,  σας καλεί να παραβρεθείτε στη Θεία Λειτουργία που θα τελέσει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πυργέλας.

Τα μέλη και το ΔΣ του Συλλόγου, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, τόσο στο εκκλησιαστικό συμβούλιο και τον ιερέα του Αγίου Νικολάου , για την παραχώρηση του οικοπέδου, που αυτή τη στιγμή οικοδομείται ΚΔΑΠμε Α, όσο και σε όλους τους συμπολίτες  μας, που τον πόνο της απώλειας των αγαπημένων τους προσώπων, τον μετουσίωσαν σε προσφορά και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο (δωρεές αντί στεφάνων).

Ειδικά για τις ψυχές αυτών, θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Τώρα πια που το όνειρο της δημιουργίας του δικού μας χώρου, που τα νεαρά αμεα του νομού, θα εκπαιδεύονται και θα γεμίζουν δημιουργικά το χρόνο τους, έχει πάρει ήδη σάρκα και οστά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν σταθεί στο πλάι μας, με διάφορους τρόπους, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ευλογημένους που εισπράττουμε την αποδοχή, την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη κυρίως όμως την αγάπη σας , που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να προσπαθούμε για το χαμόγελο των «διαφορετικών» παιδιών – ανθρώπων μας.

                                                Με εκτίμηση εκ μέρους του ΔΣ

                                                                   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            

                                                ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ