Κακοκαιρία στην Αργολίδα - Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κακοκαιρία στην Αργολίδα - Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 01, 2013 - 20:38

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια άντλησης υδάτων, λίγο μετά τις έξι τα ξημερώματα, από υπόγειο στο Άργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια από τις 20 κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων από σπίτια, το θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες ήταν αποτρόπαιο.

Όταν τα νερά τραβήχτηκαν, αντίκρισαν το πτώμα μιας γυναίκας που έμενε στο υπόγειο.

Το υπόγειο διαμέρισμα της γυναίκας βρισκόταν πλάι σε ακάλυπτο οικόπεδο το οποίο συγκέντρωσε πολλά νερά, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ένα προστατευτικό τοιχίο που υπήρχε και τα νερά να εισβάλουν με απίστευτη δύναμη στο διαμέρισμα της γυναίκας που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σερβικής καταγωγής και έμενε για πολλά χρόνια στο Άργος.

Τα προβλήματα της πόλης επισήμανε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Γιόβας, μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ενώ το θάνατο της άτυχης κοπέλας επιβεβαίωσε και ο o δήμαρχος του Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος μίλησε στο Mega.

Ο κ. Καμπόσος ανέφερε ότι το Άργος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έκανε λόγο για εκταταμένες ζημιές σε όλο το δήμο Άργους - Μυκηνών.

Απηύθυνε παράλληλα έκκληση προς την Πολιτεία για βοήθεια. «Να σταματήσει αυτό το παράλυτο κράτος να σφυρίζει αδιάφορα. Το Άργος έχει χτυπηθεί βάναυσα. Το κράτος πρέπει να βοηθήσει», είπε.
Ενημέρωση  23: 20
Δύσκολες ώρες περνούν πολλοί κάτοικοι στο Άργος και την ευρύτερη περιοχή,
αφού και οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται την πόλη, ο Ξεριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και έχουν πλημμυρίσει το Άργος.
Οι περισσότεροι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει καθώς επίσης και πολλά υπόγεια και σπίτια, ενώ σε ορισμένους δρόμους, στο ανατολικό τμήμα της πόλης,
έχει διακοπή η κυκλοφορία. Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχεται συνεχώς κλήσεις ενώ προβλήματα αναφέρονται και στα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι.

 

.........................................................................................................................................................

Η κακοκαιρία δημιουργεί προβλήματα και στην Αργολίδα.
Το κύμα κακοκαιρίας που ''χτυπάει" όλη τη χώρα έχει καταφέρει να μετατρέψει τους περισσότερους δρόμους σε ποτάμια με αποτέλεσμα να παρατηρούνται κυκλοφοριακά προβλήματα.
Στο Άργος από νωρίς το βράδυ της Κυριακής ο ξεροπόταμος ''Ξεριάς" κατεβάζει πάρα πολύ νερό και η τροχαία αναγκάστηκε να κλείσει τους δρόμους που τον διασχίζουν για να αποφευχθούν ατυχήματα.
 (Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)
www.argolidaportal.gr