Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Άργους – Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Άργους – Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Ιανουάριος 23, 2014 - 13:20

Στις 15/1/14 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της συντονιστικής επιτροπής της δημοτικής κίνησης Άργους – Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» με θέματα τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της κίνησης και τον συντονισμό της δημόσιας παρουσίας της.
1. Εκφράστηκε και πάλι η ανάγκη ενδυνάμωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης. Η κατάσταση στο Δήμο μας συνεχίζει την αρνητική της πορεία με την αδυναμία διάθεσης των εσπεριδοειδών ή την εξευτελιστική τιμή τους, καθώς και τη μειωμένη παραγωγή ελαιόλαδου που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την ήδη δύσκολη κατάσταση στο Δήμο και την ευρύτερη περιοχή. Η κίνηση μας στηρίζει όσους αγωνίζονται για την ανατροπή της καταστροφικής πορείας  και θέλουν να στηρίξουν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και του Δήμου μας.
2.  Προγραμματίστηκε ανοιχτή εκδήλωση, στις 29 Ιανουαρίου 2014 για το θέμα των απορριμμάτων με τη συμμετοχή ειδικών και καλούμε τους δημότες και τους φορείς να συμμετάσχουν στο διάλογο.
3.Ο «Άλλος Δρόμος» καλεί όλους τους πολίτες να συζητήσουν μαζί μας για τους στόχους της κίνησης και για την νέα πορεία που πρέπει να χαράξουμε στο Δήμο Άργους-Μυκηνών. Υπενθυμίζουμε και τονίζουμε πως η κίνηση είναι ανοικτή σε κάθε πολίτη που αναζητά ένα νέο τρόπο έκφρασης απέναντι στη σιωπή που επιβάλλει η μνημονιακή καταιγίδα στη χώρα.  Δεν επιδιώκουμε να αλλάξουν απλά οι πρωταγωνιστές στο δήμο μας, αλλά να αλλάξουμε νοοτροπίες και στάσεις όλοι μαζί για έναν Άλλο Δήμο, με δημοκρατία, σεβασμό στην προσωπικότητα του πολίτη και προσήλωση στην υγιή ανάπτυξη του τόπου. Με την συγκρότηση της εκλογικής επιτροπής και της επιτροπής προγράμματος φιλοδοξούμε να συσπειρώσουμε όλους τους πολίτες  και να προχωρήσουμε μαζί στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων πολιτικής αλλαγής στο Δήμο μας.
4.Μας απασχόλησε επίσης το ζήτημα του υποψήφιου Δημάρχου και επιβεβαιώσαμε τη θέλησή μας να εργαστούμε για την ανάδειξη ενός υποψήφιου του οποίου η προσωπικότητα και οι ικανότητες θα αποτελούν εγγύηση για την πορεία της κίνησης και τις διαδικασίες ανάπτυξης του Δήμου. Σημειώνουμε πως μόνο η συλλογικότητα και η συμμετοχή των πολιτών, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, θα προσφέρει την απαραίτητη δυναμική για την εξεύρεση του καταλληλότερου υποψηφίου μέσα από άμεση εκλογή του υπ. Δημάρχου. Γι’ αυτό καλούμε και πάλι όλους τους πολίτες να μας συναντήσουν στην πορεία αυτή για να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο για τη διαχείριση του Δήμου.                           
                                                 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ