Τσικνοπέμπτη με Αερόστατα στο Κουτσοπόδι (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τσικνοπέμπτη με Αερόστατα στο Κουτσοπόδι (φωτογραφίες)

Φεβρουάριος 21, 2014 - 00:28

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με πολύ κόπο αλλά και πολύ μεράκι ο Πολιτιστικός Μορφωτικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου «Η Αγία Κυριακή» διοργάνωσε ένα επιτυχημένο αποκριάτικο γλέντι με πέταγμα αερόστατων, φωτιές, μασκαράδες, παραδοσιακές λιχουδιές, τραγούδια ,χορούς και πάρα πολύ κέφι.

Το πέταγμα του αερόστατου, τις ημέρες της αποκριάς συνηθίζεται στο Κουτσοπόδι. Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποιώντας πολύχρωμες κόλες κατασκευάζουν αερόστατα και τα πετούν.

Στο γεμάτο προαύλιο του δημοτικού σχολείου βρέθηκαν για να θαυμάσουν το θέαμα με τα αερόστατα και να διασκεδάσουν με τους αποκριάτικους  χορούς και τα τραγούδια ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος και Βασίλης Σιδέρης, οι αντιδήμαρχοι  Παναγιώτης Δούρος και Αντώνης Κουκουβές ,ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κρίγγος ,από την ΚΕΔΑΜ ο Νίκος Δελής, η  δ/ντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντά,ο πρόεδρος του Τ.Δ. Κουτσοποδίου Δ. Μιχούσης και ο πρόεδρος του συλλόγου Χ. Μπομπέτσης. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr