Πάρτι σε disco ρυθμούς μέχρι τα ξημερώματα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πάρτι σε disco ρυθμούς μέχρι τα ξημερώματα

Φεβρουάριος 24, 2014 - 14:36

 

“Disco Night”: η μουσική που ξεσηκώνει τον κόσμο και τον κάνει να χορέψει και να τραγουδήσει. Αυτό ήταν το θέμα του Πάρτι Μασκέ για μικρούς και μεγάλους που διοργάνωσε για φέτος η Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, η οποία λειτουργεί στο πλαίσιο της ΚΕΔΑΜ.

Στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο χώρο της Βιβλιοθήκης, η προσέλευση των μελών και των φίλων, ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ο  χώρος αποδεικνύεται μικρός, γι’ αυτό για το φετινό αποκριάτικο πάρτι επιλέχθηκε η αίθουσα ΙΩ στις Στρατώνες Καποδίστρια.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, η αίθουσα ¨πλημμύρισε¨ με χρώματα, παιχνίδια, φαντασία, κέφι, μουσική, τραγούδι και χορό. Αποκριάτικα διακοσμητικά, εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ, laser show και οι χαρακτηριστικές ντισκομπάλες μετέτρεψαν την αίθουσα σε μία αυθεντική ντισκοτέκ.

Το πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα για τους μικρούς φίλους της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην ¨είσοδο¨ για την εκδήλωση ¨Ένα βιβλίο από το σπίτι σου που δεν χρειάζεσαι πια¨  και με την προτροπή των εμψυχωτών, ξεφάντωσαν με τους διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού και τα παιχνίδια.

Η διασκέδαση συνεχίστηκε από τους μεγαλύτερους φίλους της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι αναζητώντας τις γλυκές αναμνήσεις της εφηβείας τους, ενθουσιασμένοι τραγουδούσαν και χόρευαν στους disco ρυθμούς μέχρι τα ξημερώματα.  

            Ο καθαρός ήχος και οι αγαπημένες μουσικές επιλογές όλων των σκηνών από τις δεκαετίες των ’60 - 70's - 80's - 90's οφείλονται στο DJ Φώτη.

            Σε όλους τους καλεσμένους  προσφέρθηκαν αναψυκτικά, χυμοί, ντόνατς, πατατάκια, ξηροί καρποί και άφθονο κρασί.

            Δείτε το βίντεο της βραδιάς στο http://youtu.be/pJt-bVGsuCc

            Ο υπεύθυνος της Παιδικής – Νεανικής Βιβλιοθήκης Νίκος Δελής και το προσωπικό ευχαριστούν τους πολυπληθείς φίλους που στηρίζουν κάθε δραστηριότητα της Παιδικής & Νεανικής Βιβλιοθήκης και εύχονται σε όλους σας Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή.

 

 

                                                                      Με εκτίμηση

 

                                                      Ο Υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης

 

                                                                   Δελής Νίκος

                                                                             Μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΑΜ