Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Μάρτιος 02, 2014 - 16:22

φωτογραφία eurokinissi

H Nομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ ανακοίνωσε τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους του νομού.
Το Δήμο Ναυπλίου θα διεκδικήσει ο Γιώργος Πινάτσης , Ξυλουργός, το Δήμο Άργους - Μυκηνών ο Γιώργος Θεοδοσίου, Αγρότης, το Δήμο Επιδαύρου η Κατερίνα Τζαβέλλα, Πολιτικός Μηχανικός και το Δήμο Ερμιονίδας ο Στέλιος Τσίχλας, Συνταξιούχος οικοδόμος.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι Αντιπεριφεριάρχης για την Αργολίδα με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ θα είναι η Ναυσικά Μπαβελή, Δημοτική σύμβουλος Άργους - Μυκηνών, υποψήφια δήμαρχος το 2010.

Δελτίο Τύπου

 Εργαζόμενε, εργαζόμενη, άνεργε, νέα-νέε, φτωχέ αγρότη, επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορε, συνταξιούχε.
Το ΚΚΕ σου απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης και συμπόρευσης, ώστε στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να γίνει το πρώτο βήμα προς  της λαϊκή χειραφέτηση.
Μην ανέχεσαι πια να σε φοβίζουν και να σε εξαπατούν τα κόμματα της ΕΕ και του συστήματος. Για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τα βάρβαρα μέτρα βασική προϋπόθεση είναι να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων. Απόρριψε τους εκβιασμούς της ΝΔ, την κοροϊδία και τον καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που αντιγράφει πια σε όλα το ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 2009 άλλα λέει στο λαό και αλλά στους μεγαλοεπιχειρηματίες στα όργανα και τις κυβερνήσεις ΕΕ και ΗΠΑ.
Μην τους επιτρέψεις να σε παγιδεύσουν με το κόλπο του άγριου δικομματικού καυγά. Ο τσακωμός τους αφορά το ποίος θα είναι στην κυβέρνηση, ποίος θα είναι ο εκλεκτός των ισχυρών τμημάτων του κεφαλαίου, της ΕΕ και των ΗΠΑ. Και οι δυο είναι με τον Ευρωμονόδρομο και με το καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που φέρνει ανεργία, φτώχεια , κρίσεις.
Απομόνωσε την Χρυσή Αυγή και καταδίκασε την εγκληματική ιδεολογία και δράση η οποία στρέφεται κατά του εργατικού και λαϊκού κινήματος και αξιοποιείται  ποικιλοτρόπως από το σύστημα και ως μαστίγιο και ως φόβητρο.
Ακόμα και αν δεν συμφωνείς σε όλα με το ΚΚΕ, έλα μαζί μας.
Για να δυναμώσει η λαϊκή αντεπίθεση, η εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση στην ΕΕ, τις κυβερνήσεις που υπηρετούν το βάρβαρο σάπιο σύστημα, για να ανοίξει ο δρόμος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
 Με την ψήφο στο ΚΚΕ δυναμώνουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα της λαϊκής ευημερίας, της αξιοποίησης όλων των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, της αλληλεγγύης και συνεργασίας με όλους τους λαούς, σε αντίθεση με τα δεσμά της ΕΕ., της εκμετάλλευσης και της αδικίας. Σπάμε τις αλυσίδες των μονοπωλίων του καπιταλισμού, ανοίγουμε το δρόμο για τον σοσιαλισμό.