Κέντρο κράτησης μεταναστών στο Κουτσοπόδι Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κέντρο κράτησης μεταναστών στο Κουτσοπόδι Άργους

Μάρτιος 31, 2012 - 09:52

φωτογραφία eurokinissi-MotionTeam Βερβερίδης Βασίλης

Η ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Ανδριανού στον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών στο Κουτσοπόδι Άργους.
«Σύμφωνα με σημερινά μη διαψευσμένα δημοσιεύματα σε έγκριτες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, εξετάζεται η δημιουργία κέντρου κλειστής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κουτσοπόδι Άργους. Μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει τη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών της Αργολίδας καθώς θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα σημαντικότατα προβλήματα παραβατικότητας, εγκληματικότητας και δημόσιας υγιεινής που ήδη πλήττουν την ευρύτερη περιοχή λόγω του μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

(1)    Αν όντως εξετάζεται η η δημιουργία κέντρου υποδοχής  παράνομων μεταναστών στο Κουτσοπόδι Άργους, παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις σοβαρές αρνητικές συνέπειες που θα έχει μια τέτοια εξέλιξη στην τοπική κοινωνία και οικονομία».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ Δ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα και την ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού για την δημιουργία κέντρου κλειστής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη δημοτική κοινότητα Κουτσοποδίου, ο δήμος Άργους Μυκηνών έλαβε την ακόλουθη θέση:Κατά το πρόσφατο παρελθόν όλοι γίναμε μάρτυρες ενεργειών και στοχεύσεων που σε περίπτωση υλοποίησής τους θα οδηγούσαν στην υποβάθμιση του δήμου μας .Κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει και υλοποιούμε με καθημερινούς αγώνες. Κανένας δε θα ενοχλήσει το δήμο Άργους Μυκηνών»