Το αποκριάτικο ξεφάντωμα του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το αποκριάτικο ξεφάντωμα του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

Μάρτιος 11, 2014 - 09:25

Έφυγαν οι Αποκριές
Πάνε οι μασκαράδες
Έρχεται η σαρακοστή
Μ` ελιές και μασκαράδες.
Μέσα σ` αυτό το γνήσιο παραδοσιακό και αποκριάτικο πνεύμα γλέντησαν το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στο κέντρο ΠΑΝΤΑΖΗΣ στο Κεφαλάρι τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ.
Στην κατάμεστη αίθουσα το καλό φαγητό, το κρασί, το κέφι του γλεντιού κράτησαν τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν ως τις πρωινές ώρες. Το βαλς, το ταγκό και οι καντρίλιες, ο χορός με τον «καλόγερο», έδωσαν μια διαφορετική, νοσταλγική νότα στη βραδιά, που μας θύμισε παλιά χρόνια, όμορφα και ανεπανάληπτα. Χρόνια που όσο κι αν προσπαθούμε μερικές φορές να ζωντανέψουμε δεν τα καταφέρνουμε στο βαθμό που θέλουμε. Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ζητήσουμε ως Δ.Σ. συγγνώμη από τους φίλους που δεν μπορέσαμε να έχουμε κοντά μας στη μικρή αίθουσα του κέντρου, ήμαστε πολλοί και δεν χωρέσαμε δυστυχώς. Δίνουμε όμως την υπόσχεση πως από την επόμενη χρονιά η αίθουσα της αποκριάτικης εκδήλωσής μας θα είναι μεγαλύτερη, για να χωρέσει όλη την αγάπη που δείχνουν, χρόνια τώρα, οι φίλοι του συλλόγου μας.
Οι όμορφες παιδικές φατσούλες  της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου ντυμένες για το ρόλο τους στο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα «Τρίο Καραγκιοζάλες» με τη διδασκαλία της καθηγήτριας της Μουσικής κ.Τασούλας Σταματοπούλου, ξεσήκωσαν το πλήθος τραγουδώντας «Τα αλάνια», «Μού `φαγες όλα τα δαχτυλίδια», «Μου σπάσανε το μπαγλαμά», «Ξημερώνει και βραδιάζει».
Τα πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας, χάρισαν 225 χαμόγελα στους τυχερούς της βραδιάς. Υπερτυχερή στάθηκε η φίλη μας που κέρδισε ένα ποδήλατο, προσφορά του καταστήματος ΤΑΚΗΣ ΣΕΛΛΗΣ έναντι ΟΤΕ.
Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου διασκέδασαν και χάρηκαν την όμορφη αυτή βραδιά που τα μέλη του ΔΣ και οι χορωδοί ετοίμασαν με μεγάλη προσοχή και προσπάθεια.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και τα λόγια τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκος Γκαβούνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τρύφωνας Μποζιονέλος, Πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πολλοί-πολλοί φίλοι.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στον αποκριάτικο χορό και εύχεται σε όλους Καλή Σαρακοστή!
Η χορωδία του Συλλόγου ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη 10η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώνει η Μικρασιάτικη Χορωδία Νίκαιας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Ενώσεως Σμυρναίων Νίκαιας την 16η Μαρτίου 2014 ημέρα Κυριακή, τιμώντας τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου.