Μανώλης: Ξέρω πολλά – Καλώ τον Τατούλη σε δημόσιο διάλογο (photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μανώλης: Ξέρω πολλά – Καλώ τον Τατούλη σε δημόσιο διάλογο (photos&video)

Μάρτιος 12, 2014 - 16:50

Αν κερδίσουμε την περιφέρεια, θα την κλείσουμε για 10 μέρες, για να μπουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και όλα θα βγουν στο φως

O πρώην βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Μανώλης βάζει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον συνδυασμό «Πελοποννησιακή Ένωση» και όπως τόνισε ο υπότιτλος θα είναι με καθαρά χέρια.

Σε συνέντευξη τύπου όπου παραχώρησε ο κ. Μανώλης μίλησε για τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στον να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αποφάσισε μαζί με φίλους και συνεργάτες να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης καθώς διαπίστωσε ότι αυτό το διάστημα υπάρχει η αγωνιά στους πολίτες για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο υποψήφιος ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο του θα είναι ανεξάρτητο και θα έχει εκπροσώπους από πολλούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτή του την  προσπάθεια είναι να μην θέλουν ένα σύστημα σάπιο. Ο κ. Μανώλης θέλησε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας να προσκαλέσει και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή του την προσπάθεια, χωρίς προαπαιτούμενα το μόνο που μετράει είναι να αντισταθούμε όλοι σε αυτό που ζούμε στην Πελοπόννησο. Οι άνθρωποι που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην «Πελοποννησιακή Ένωση» θα έχουν διαφωνήσει με το σύστημα που σαπίζει. Ξέρω πολλά αναφέρει άλλα ο ρόλος του δεν είναι αυτός του εισαγγελέα.

Ο κ. Μανώλης δεσμεύτηκε εφόσον τον εμπιστευτεί ο κόσμος με την ψήφο του και τον εκλέξει περιφερειάρχη Πελοποννήσου να κλείσει την περιφέρεια για 10 μέρες έτσι ώστε οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να μπουν και να κάνουν τη δουλεία τους και στη συνέχεια ότι είναι επιλήψιμο να πάει στον Εισαγγελέα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην βρόμικη, όπως αποκάλυψε, λίστα Νικολούλη στην οποία εμπεριέχονται τα ονόματα πέντε εν ενεργεία Περιφερειαρχών οι οποίοι είναι υποψήφιοι και στις εκλογές του Μαΐου αλλά και 73 ονόματα Δημάρχων.
Ο κ. Μανώλης είπε ότι είναι Λαϊκός Δεξιός σε όλους  αυτούς είμαι αυτό που δείχνω τονίζει, αναλύοντας ότι είναι λαϊκός κ προέρχεται από τη δεξιά. Έπειτα αναφέρει ότι πρέπει να βάλουμε μπροστά την πατρίδα να βάλουμε μπροστά την Περιφέρεια.

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης προκάλεσε τον κ. Τατούλη σε δημόσιο διάλογο παρουσία δημοσιογράφων για να συζητήσουν για τα όραμα της περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και για το τι συμβαίνει σήμερα, αν δεν έχει να φοβηθεί κάτι, ας έρθει καθώς ο κ. Μανώλης θα τον προκαλεί μέχρι να γίνει αυτό ο διάλογος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου του κ. Μανώλη καθώς και μέρος της ομιλίας του κ.Βασίλη Κασιμάτη όπου είναι Εκδότης Δημοσιογράφος και του κ. Δέδε.

Έφη Καστραντά

ArcadiaPortal.gr «Πελοποννησιακή Ένωση»

ArcadiaPortal.gr Μανώλης υποψηφιότητα