6 μετάλλια για τον «Περσέα» τέσσερα χρυσά δύο χάλκινα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

6 μετάλλια για τον «Περσέα» τέσσερα χρυσά δύο χάλκινα

Μάρτιος 14, 2014 - 10:06

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2014

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ», στον Ισθμό της Κορίνθου, έγινε το σχολικό σκακιστικό πρωτάθλημα, με συμμετοχή πολλών μαθητών και μαθητριών από όλη την Πελοπόννησο. Από την πόλη μας έλαβαν μέρος και φέτος 19 μαθητές & μαθήτριες, μέλη του σκακιστικού Συλλόγου "ΠΕΡΣΕΑΣ" Άργους, ο οποίος ναύλωσε λεωφορείο για τη μετάβαση των μαθητών και των συνοδών τους. Για μια ακόμη φορά ως Αργείοι, νοιώσαμε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά αφού οι μικροί μαθητές μας κατέκτησαν 6 μετάλλια. (Ένα περισσότερο από πέρυσι).  Τέσσερα χρυσά, και δύο χάλκινα.

Στην Α' τάξη του Γυμνασίου ο Μπλάτσος Ιωάννης κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο με 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε αγώνες. Επίσης χρυσό μετάλλιο πήρε και ο μαθητής της Έκτης Δημοτικού Νικόλαος Βλογιάρης με το απόλυτο σκορ των πέντε νικών σε πέντε αγώνες. Και οι δύο ήσαν και πέρυσι << χρυσοί>>  νικητές στην τάξη τους. Το τρίτο Χρυσό μετάλλιο κέρδισε η μαθήτρια της Γ΄ Δημοτικού Μενάγια Βάλια, κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στα κορίτσια της κατηγορίας της.

Ο μαθητής της Δευτέρας δημοτικού Κονδυλάρος Κωνσταντίνος πήρε επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία και χρυσό μετάλλιο. Ο ίδιος μαθητής πέρυσι είχε  πάρει το Χάλκινο μετάλλιο. Το χάλκινο μετάλλιο στην Δ' δημοτικού κατέκτησε ο μαθητής Φωτόπουλος Ορέστης έχοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και μία μόνο ήττα, όπως επίσης χάλκινο κέρδισε και ο μαθητής της Α' Δημοτικού  Μητσόπουλος Κωνσταντίνος.

 Το Δ.Σ. του ΠΕΡΣΕΑ συγχαίρει τόσο τους νικητές όσο και  όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες. Επίσης συγχαίρει τους γονείς τους και τους ευχαριστεί για την στήριξη που παρέχουν στον σύλλογό μας.

Σημειώνουμε ότι την περασμένη εβδομάδα στα εκπαιδευτήρια ΑΦΩΝ ΜΑΛΤΕΖΟΥ (έδρα του συλλόγου), έγινε εσωτερικό πρωτάθλημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των παιδιών για το σχολικό πρωτάθλημα. Οι απονομές των επάθλων για τους πρωτεύσαντες θα γίνει προσεχώς, σε τελετή που θα κάνει ο σύλλογος, οπότε και θα επανέλθουμε με τα αποτελέσματα.