Το σχόλιο του Σωκράτη

Ρωμαίο, Ρωμαίο, γιατί να είσαι Συριζαίος;

Μάιος 22, 2019 - 08:50

Που λέτε,  ο Κυριάκος μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τώρα, γιατί το έκανε αυτό, άγνωστον. Μάλλον θέλει να πιάσει την Ελληνίδα νοικοκυρά κι αυτός. Και η Σταματίνα τον ρώτησε για τα οικογενειακά του και τα σπιτικά του.

Πρέπει να είχε αναρριγήσει σύγκορμη όταν του απηύθυνε την ερώτηση που καίει κάθε Έλληνα πολίτη:

«Πώς θα αντιδράσετε αν κάποια από τις κόρες σας έχει σχέση με Συριζαίο;».

Όταν ένας Μπακογιάνης και ένας Βουλγαράκης τσακώνονται για μια Έβερτ

Μάρτιος 18, 2019 - 23:04

Ανανέωση, σου λέει μετά. Τέρμα στην οικογενειοκρατία, σου ξαναλέει. Η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται, ανα-σουλουπώνεται, αναγενάται και αναδιοργανώνεται!

Και πολυ-διασπάται σαν λεκές που πλένεται με έζυμα.

Μας τα 'παν κι άλλοι, που την είχαν πιο μεγάλη την πολιτική πείρα, Κυριάκο μου...

Κυριάκο, ρίξ' το!

Ιανουάριος 22, 2019 - 21:45

Διαβάζω στις ιστοσελίδες -ας τις πούμε αντιπολιτευτικές, τη δεοντολογία μου μέσα...- ότι ο Κυριάκος το σκεφτόταν, ως το απογευματάκι τουλάχιστον, να καταθέσει πρόταση μομφής ως έσχατο μέσο για να μην περάσει την Παρασκευή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Το έφερνε, λένε οι δημοσιογράφοι που τον νταντεύουν, από εδώ, το έφερνε από εκεί, και τελικώς αποφάσισε να ανεβάσει στα ύψη τους τόνους στην Ολομέλεια και να υποσχεθεί ότι όταν ανεβεί στην εξουσία, θα επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία.

Δώστε στον Άδωνι το ΚΙΝΑΛ και τα ζιβάγκο του Ανδρέα!..

Ιανουάριος 09, 2019 - 20:05

Τον εαυτό του ξεπέρασε αυτός ο κολοσσός της πολιτικής, αυτός ο απαράμιλλος πολιτικός, με κάτι δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του news247.

Ο Άδωνις ο αιώνιος πολέμιος του ΠαΣοΚ και των επιγόνων του, είπε ότι ζήτησε από τη Φώφη την ηγεσία του Κινήματος. «Δώστο μου, Φώφη μου, και εγώ θα το πάω στο 10%, ως και το ζιβάγκο του Ανδρέα θα φορέσω!».

Ο Γιάννος και το σύστημα

Οκτώβριος 25, 2018 - 17:37

Γιάννο μου, το μαντίλι σου πού το 'χεις λερωμένο;

Το μαντίλι και τας χείρας ως τον αγκώνα, θα προσέθετα.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, πρωτοπαλίκαρο του Εκσυγχρονιστή, βρίσκεται πλέον στον Κορυδαλλό, στα κελιά της «17 Νοέμβρη», προφυλακισμένος ομού μετά της συζύγου του. Διότι και ύποπτοι φυγής στο εξωτερικό είναι, και ύποπτοι για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων και δεν συμφώνησαν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών τους.

Τα «μυστικά κονδύλια», ο Καμμένος και η παραίτηση Κοτζιά

Οκτώβριος 18, 2018 - 09:48

Τα τιτιβίσματα δίνουν και παίρνουν!

«Θα γίνει τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών;»

Πόνος ψυχής κατέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα όταν δέχτηκε την παραίτηση του υπουργού του του Εξωτερικών και «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και απέδειξε περίτρανα ότι τη χώρα κυβερνά ένας Καμμένος τού κάτω από 1%, ο οποίος περνάει τη μικροπολιτική του, προσφέρει καλή υπηρεσία στη Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα αλωνίζει.

Πολιτικοί βάτραχοι, αριστερο-δεξιοί

Σεπτέμβριος 18, 2018 - 23:01

Πόσο μπροστά ήσουν, Άντζελα Γκερέκου!

Το 2015 παράτησε το ΠαΣοΚ με ένα μόλις νεύμα του Σαμαρά και εχρίσθη υποψήφια βουλευτής στην Κέρκυρα με τη ΝΔ -τι κι αν είχε διατελέσει και υφυπουργός με το κόμμα!, τι κι αν είχε μιλήσει πολλάκις για το ιδεολογικό στίγμα του ΠαΣοΚ που καθόρισε την Ελλάδα!- κι από τον ήλιο τον πράσινο τον αυτόφωτο πέρασε στον πυρσό τον γαλάζιο τον ετερόφωτο εν μια νυκτί.

Και ο Κουφοντίνας... θα κάνει το αγροτικό του!

Αύγουστος 04, 2018 - 09:48

Α, ρε άτιμε ντουνιά! Χρωστάς 500 ευρώ στην Εφορία; Στην μπουζού. Χρωστάς στο ΟΑΕΕ και σε τσιμπάει η Τροχαία για μη χρήση ζώνης; Στην μπουζού.

Ή μήπως αυτά τα μέτρα τα ανακάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα σας γελάσω.

Διότι αν όντως τα ανακάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και αν ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, σύμφωνα με το αγαπημένο μότο του Αλέξη, να τον ευχαριστήσουμε.

Αλλά δεν ξέρουμε αν έχει ξαναγίνει καταδικασθείς 13 φορές ισόβια πρωτοδίκως και 11 φορές ισόβια μετά την έφεση να πηγαίνει σε αγροτική -ανοικτή- φυλακή.

Μέτρα «αντίστροφης πορείας» και μετά... σωθήκαμε!

Μάιος 21, 2018 - 15:16

Είναι πλούσια η ελληνική γλώσσα, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θέλει να αφήσει μήτε λιθάρι που να μη βάλει τη σφραγίδα του επάνω, την... εμπλουτίζει όλο και περισσότερο με νεολογισμούς. Που μάλιστα δεν έχουν καμία μα καμία ουσία -γλωσσική ή άλλη.

Η Μακεδονία ανήκει στους «σκελετούς» και στους γραφικούς;

Ιανουάριος 23, 2018 - 09:26

Ω, θεοί του Ολύμπου και μανούλα μας Ολυμπιάδα... Θες ως Έλλην να υποστηρίξεις το όνομα της πατρίδας σου. Και λες, θα κατεβώ στο συλλαλητήριο να φωνάξω να μην μου την ξεπουλήσουν άλλο, φτάνει τόσο!

Αλλά ανεβαίνοντας στη συμπρωτεύουσα, συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι συλλαλητήριο αλλά συλ-λάλημα!

Tags: 

Σελίδες

Subscribe to Το σχόλιο του Σωκράτη