Ειδήσεις

Μία σύλληψη στο Κιάτο για κατοχή κάνναβης

Μάιος 21, 2024 - 17:20

Συνελήφθη, χθες (20.5.2023) το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε όχημα του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- βεγγαλικό.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Αττική: Καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές - Τρεις συλλήψεις

Μάιος 21, 2024 - 17:20

Ακόμα ένα ατύχημα, που θα μπορούσε να είχε τραγικές συνέπειες, συνέβη σε σχολείο της Αττικής.

Την ώρα που σχολούσαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς την Τρίτη 21 Μαΐου, η σιδερένια εξωτερική καγκελόπορτα του σχολείου έπεσε, καταπλακώνοντας τρεις μαθητές, εκ των οποίων ένας τραυματίστηκε.

Τα παιδιά τρόμαξαν και ένας 9χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Παίδων Πεντέλης όπου και ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, τραυματισμένος όμως στην σπονδυλική στήλη. 

Τα Όρνια φωλιάζουν ξανά στην Πάρνηθα μετά από δεκαετίες

Μάιος 21, 2024 - 16:30

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία γιορτάζει με ένα ελπιδοφόρο νέο την Ευρωπαϊκή Ημέρα NATURA 2000, μία ημέρα αφιερωμένη στο μεγαλύτερο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών στον κόσμο, που προστατεύει τα πλέον απειλούμενα είδη και οικοτόπους της Ευρώπης.

Ναύπλιο: Συνελήφθη 29χρονος για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις

Μάιος 21, 2024 - 16:20

Συνελήφθη, χθες (20.5.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Δήμος Άργους Μυκηνών: Όσοι έχουν οφειλές προς το Δήμο να τις εξοφλήσουν ή να τις ρυθμίσουν

Μάιος 21, 2024 - 15:33

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους πολίτες που έχουν οφειλές πάσης φύσεως προς το Δήμο, να προσέλθουν είτε για την εξόφληση τους είτε για την ρύθμιση τους.

Η ύπαρξη οφειλών δυσχεραίνει το έργο μας και είναι επιζήμια για το Δήμο αλλά και όλους μας καθώς στερεί τους πόρους για την αποτελεσματική μας δράση.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε εντός εύλογου χρονικού διαστήματος για να μην αναγκαστεί ο δήμος να προβεί στην είσπραξη τους με αναγκαστικά μέσα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρυσοχοΐδης: 63 Γραφεία Ενδοοικογενειακής Βίας από το τέλος του μήνα σε ολόκληρη τη χώρα

Μάιος 21, 2024 - 15:30

Την αύξηση των Γραφείων Ενδοοικογενειακής Βίας από 18 σε 63- από το τέλος του μήνα -που θα λειτουργούν σε κάθε Νομό της χώρας ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι ήδη λειτουργεί ένα «safe house” σε κάθε Νομό, όπου φιλοξενούνται θύματα ενδοοικογενειακής βίας για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε οι γυναίκες να νιώσουν ασφαλείς. Μάλιστα, όπως σημείωσε, ετησίως 20.000 γυναίκες τον  χρόνο αναζητούν στέγη.

ΕΛ.ΑΣ: 26 ληστείες και - 33.122 παραβάσεις του ΚΟΚ σε μία εβδομάδα

Μάιος 21, 2024 - 15:20

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας καθώς και τη βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Για το λόγο αυτό, δραστηριοποιούνται κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

«Αφύλαχτος ο Ταΰγετος - Λειψές περιπολίες (τουλάχιστον) τον Μάιο!»

Μάιος 21, 2024 - 14:50

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της  Π.Ε. Μεσσηνίας ειπώθηκε ότι φέτος υπηρετούν λιγότεροι πυροσβέστες.  Κάποιοι εποχικοί πυροσβέστες (17 από Μεσσηνία και 21  από Λακωνία) προσλήφθηκαν στην νεοσύστατη Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ). Με ευθύνη της Κυβέρνησης, δεν υπήρχε σωστή πρόβλεψη για ανανέωση των εποχικών και σε συνδυασμό με τις συνταξιοδοτήσεις, δημιουργήθηκε  σοβαρό πρόβλημα.    

Σχεδόν 15.000 εκλογείς έχουν ψηφίσει με επιστολική ψήφο

Μάιος 21, 2024 - 14:30

Από τους περίπου 202.500 εκλογείς που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν επιστολικά, οι 14.950 το έχουν κάνει πράξη μέχρι σήμερα αποστέλλοντας τον φάκελο τους προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Νάσος Μπαλερμπάς, όλες οι απαντητικές επιστολές με τις ψήφους συγκεντρώνονται και φυλάσσονται στο Περιστέρι, όπου το πρωί της Κυριακής, επιτροπές με δικαστικούς, θα παραλάβουν κάλπες με τις επιστολικές ψήφους και αυτές θα μπουν κανονικά στην καταμέτρηση των ψήφων.

Άργος: Συναυλία - αφιέρωμα στην 130η επέτειο του Δαναού

Μάιος 21, 2024 - 14:29

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024  & ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας, το μουσικό σύνολο «Εν Τέχνοις» & το φωνητικό σύνολο  του Ανδρ. Ρεντούλη «Δαναϊδες» κλείνουν την 1η περίοδο των εκδηλώσεών μας & παρουσιάζουν μια ΣΥΝΑΥΛΙΑ/Αφιέρωμα  στην 130η επέτειο του ΔΑΝΑΟΥ, με ιστορικά τραγούδια εποχής (Χατζηαποστόλου- Σακελλαρίδη – Σουγιούλ – Γιαννίδη) & μελοποιημένα ποιήματα Αργείων ποιητών.
Η παρουσία σας θα τιμήσει τους συντελεστές και τον Σύλλογό μας.   
                                                                       Από το ΔΣ     

 

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις