Καμμένος με ροκ, Τραμπ και Χριστόδουλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμμένος με ροκ, Τραμπ και Χριστόδουλο

Νοέμβριος 14, 2016 - 12:06

Υπό τον ήχο του «We will rock you» (κατακαημένε Φρέντι Μέρκιουρι...) ανέβηκε φορτσάτος στο βήμα του συνεδρίου των ΑΝΕΛ ο πρόεδρος και συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος σε στιλ «αποθεώστε με», ευτυχώς με κοστούμι και δίχως στρατιωτική περιβολή.

Έως εκεί, του 'κοψε.

Επανέλαβε το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», βάζοντας και αυτός το λαϊκιστικό λιθαράκι του στη συνολική πολιτική που ακολουθείται επ' αυτού του θέματος και την οποία, αργά ή γρήγορα, θα πληρώσουμε. Διότι το bail in το έχουμε υπογράψει και η επόμενη ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει με κούρεμα καταθέσεων. Δεν βαριέσαι, τρεις έχουμε πληρώσει οι φορολογούμενοι. Πάντως η κυβέρνηση δεν φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να πάψει τις καθυστερήσεις και να διορίσει διοικήσεις στις τράπεζες, με ό,τι σημαίνει αυτό.

Μετά, ο Πάνος είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κατόρθωσαν να συνυπάρξουν στην κυβέρνηση δίχως να αλλάξουν τα θεμέλια των κομμάτων τους, δίχως να υποχωρήσουν στις αξίες τους.

Σε ποιον νομίζει ότι μιλάει; Σε Γουατεμαλέζους άρτι αφιχθέντες στην Ελλάδα;

Είπε ότι δεν υπέγραψε μνημόνιο. Έπλεξε το εγκώμιο του μακαριστού Χριστόδουλου, βοήθειά μας, αλλά εκείνο που δεν έχει νοήσει είναι ότι δεν νοείται αντιπρόεδρος κυβέρνησης να λέει στον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος «άμα θέλετε, ρίχνω την κυβέρνηση». Εκλεγμένος είσαι, υπουργός είσαι, κυβερνάς, δεν κάνεις ό,τι πει η Εκκλησία ούτε παίρνεις εντολές από τον τάφο του Μακαριστού!

Το καλύτερο από όλα, όμως, είναι που πιστεύει ότι με την εκλογή του Τραμπ η νέα τάξη πραγμάτων τελείωσε για πάντα και ότι η μεταπολίτευση ήρθε με την πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον Γενάρη του 2015.

Άλαλα τα χείλη...