«Βρες τον ηγέτη μέσα σου» με τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Βρες τον ηγέτη μέσα σου» με τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Κοντομάρη

Αύγουστος 12, 2019 - 11:58

Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Κοντομάρη θα βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι σε μια διαδραστική ομιλία με θέμα «Βρες τον ηγέτη μέσα σου», με αφορμή το νέο της βιβλίο «ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ», εγχειρίδιο Αυτοβελτίωσης και Αυτοεξέλιξης. Το βιβλίο είναι ένας σύγχρονος οδηγός της καθημερινότητας που οδηγεί σε εσωτερική γαλήνη, ευημερία και ευτυχία, αλλά και στον πλούτο και την επιτυχία στην εργασία και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Σκοπός του είναι να μας εμπνέει να παίρνουμε «ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ» ισσχυρές και να μας κινητοποιήσει να κάνουμε αλλαγές σε σωματικό, πνευματικό, ψυχολογικό επίπεδο ώστε να απευλευθερώσουμε τον ΗΓΕΤΗ που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη, 21/08/19 ώρα 20.30, στο κτήριο Μίληση στο Πόρτο Χέλι. Στα πλαίσια Έκθεσης Ζωγραφικής και Εικαστικών που πραγματοποιεί η «Καλλιτεχνική Ομάδα Ερμιονίδας» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Διευθύντρια Γυμνασίου Κρανιδίου κα. Στογιάννου Ελένη.

Αποσπάσματα θα διαβαστούν από μέλη της ομάδας λέχης Ανάγνωσης Κρανιδίου.

Η Κωνσταντίνα Κοντομάρη είναι συγγραφέας και ομιλήτρια σε θέματα Αυτοβελτίωσης, Αυτογνωσίας και Στοχοθεσίας. Το 2006 έγραψε το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο «Στιγμές Σιωπής» (ISBΝ: 9608342406, Εκδόσεις Παρασκήνιο) και τον Μάρτιο του 2018 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ – Εγχειρίδιο Αυτοβελτίωσης και Αυτοεξέλιξης» (ΙSBN: 9786185003524, Εκδόσεις Παρασκήνιο). Όραμά της είναι να εμπνεύσει και να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους ώστε να νιώσουν ασφαλείς, βρίσκοντας το σκοπό στη ζωή τους, αναπτύσσοντας τα ταλένα τους, αναδεικνύοντας τον ηγέτη που κρύβουν όλοι μέσα τους.

Κωνσταντίνα Κοντομάρη, Συγγραφέας – Ομιλήτρια
e-mail: k.kontomari@yahoo.gr, facebook pace:  Κωνσταντίνα Κοντομάρη-Konstantina Kontomari

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 21 Αύγουστος, 2019 - 20:30