ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών: Ένας πατριδοκάπηλος τιμητής των πάντων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών: Ένας πατριδοκάπηλος τιμητής των πάντων

Απρίλιος 04, 2020 - 09:40

Στις 27/03/2020 ημέρα που έστειλε το ΥΠΕΞ συγχαρητήριο έγγραφο στην Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, ο κατ’ ευφημισμόν πατριώτης δήμαρχος  Άργους- Μυκηνών έγραψε στο facebook:

 

«Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική. Δυστυχώς όμως αυτή η πατρίδα πάντα έβγαζε ΠΡΟΔΟΤΕΣ…!».

 

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο νεόκοπος μακεδονομάχος αναφέρεται στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 

Ο Σύριζα Άργους καταρχήν καλωσορίζει την αποδοχή της κυβέρνηση της ΝΔ που δικαιώνει και τιμά με τον πιο τρανό τρόπο την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα, αν και προεκλογικά άλλα έλεγε.

 

 Συνδημότες ο Σύριζα  Άργους επανειλημμένα έχει καταγγείλει τον κ. «πληρωμένα βραβεία» Δ. Καμπόσο για πατριδοκαπηλία, διασπορά μίσους, ελεεινό και φασιστικό λόγο. Ο οπαδός του λυντσαρίσματος, ο «μίστερ» τελεφερίκ, ο μοναδικός δήμαρχος στην Ελλάδα που κάλεσε επίσημα στο δημαρχείο τον Αρτέμη Σώρρα, ο αυτοχρησμένος ηγέτης γίνεται για άλλη μια φορά τιμητής των πάντων. Πιστεύοντας προφανώς ότι πατριωτισμός είναι να εκφωνείς αρλούμπες σε συλλαλητήρια και να στέλνεις αχρείαστη βοήθεια με σπατάλη δημοσίου χρήματος για να βγάλεις τις απαραίτητες φωτογραφίες, ασχημονεί για άλλη μια φορά και μιλά για προδοσία. Είναι πασιφανές πλέον ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι ντροπή για τον θεσμό, είναι καταστροφή για τον ιστορικό δήμο μας.

 

Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει  ΝΟΔΕ Άργους. Η τοπική οργάνωση της ΝΔ πρέπει άμεσα να καταγγείλει τον «κύριο» Καμπόσο («διαγραμμένο» μέλος της), να αποσύρει από τον συνδυασμό του όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της και να ενημερώσει τα κεντρικά όργανα του κόμματος και την κυβέρνηση. Οποιαδήποτε απραξία ή κίνηση συγκάλυψης θα αποτελεί τυφλή παραδοχή και συμφωνία με τα λεγόμενα του νεόκοπου μακεδονομάχου. 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ