Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούλιος 03, 2020 - 18:41

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (2.7.2020) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.6.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,2- μέτρων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.6.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.6.2020) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (21.6.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (29.6.2020) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 28 και 46 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστη συνεργό τους, αφαίρεσαν από ημεδαπό χρήματα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (2.7.2020) το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα,  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, αφαίρεσε από οικία τσαντάκι μέσης ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον, στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους -19- εκατοστών.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (23.6.2020) το πρωί, στη Σκάλα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 31χρονος ημεδαπός και 27χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,1- γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης
Εντοπίστηκαν, στις (2.7.2020) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο δεκατέσσερα (14) φυτά κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρων περίπου, αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (30.6.2020) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 72χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δεκαοχτώ (18) αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας καθώς και του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σπάθα, με μήκος λάμας -72- εκατοστών και κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, στις (27.6.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με δύο (2) ακόμη ανήλικους, αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπού αναψυκτικά ποτά. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθησαν, στις (23.6.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 38χρονη και 45χρονος, γιατί όπως προέκυψε, από την προανάκριση των Αστυνομικών Τμημάτων Οιχαλίας και Μεσσήνης, οι ανωτέρω, λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης, αφαίρεσαν από οικία και κατάστημα χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (23.6.2020) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 29 ετών αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν -4- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (23.6.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για υπεξαίρεση.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (23.6.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.