'Αργος: Η Ασπασία έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

'Αργος: Η Ασπασία έκανε το πρώτο της μπάνιο μετά από 7 χρόνια

Αύγουστος 05, 2020 - 15:14

Το πρώτο της μπάνιο, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, έκανε το Σάββατο η Ασπασία Μπόγρη, η νεαρή κοπέλα που πυροβολήθηκε τον Αύγουστο του 2013, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η υπόθεση της νεαρής κοπέλας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 17χρονη τότε Ασπασία, δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της ο οποίος την πυροβόλησε εξ' επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο στο Άργος. Θολωμένος από τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε η σύζυγός του, ο πατέρας της Ασπασίας θέλησε να εκδικηθεί και όπλισε το χέρι του κατά του ίδιου του του παιδιού. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε.

Η Ασπασία, με δύναμη ψυχής, έδωσε την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στο πλευρό της πάντα η μητέρα της, η οποία ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, φωτογραφίες με την ίδια και τη νεαρή κοπέλα, να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/aspasia-ekane-proto-tis-mpanio-meta-apo...