Ο Διομήδης αήττητος πρωταθλητής Ελλάδας στους Νέους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης αήττητος πρωταθλητής Ελλάδας στους Νέους

Αύγουστος 09, 2020 - 14:49

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος με ανάρτηση του στο facebook αναφέρει: Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ του Γιώργου Χαλκίδη θριάμβευσε στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων στο Χάντμπολ κατακτώντας την 1η θέση .
Κέρδισε διαδοχικά ΦΟΙΒΟ ,ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και ΑΕΚ.

Η απόφαση πριν δυο χρόνια για την ανανέωση και την υποστήριξη των παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά.
Με υπομονή και πολύ δουλειά οι αθλητές των ακαδημιών μας παίρνουν την θέση τους στην πρώτη ομάδα.
Η Τετάρτη θέση στους παίδες και η αήττητη πρωτιά των Νέων, μας κάνει ολους εκτος από υπερήφανους , πολύ αισιόδοξους για τον αυριανό Διομήδη.
Το Διομήδη των παίδων του Αντώνη Δάσκαλου, του Αγγελόπουλου, του Διονυσόπουλου, του Χαρατζούλι, του Θεοφανόπουλου, του Κωστούλα, του Μητσόπουλου, του Ντάκαρη, του Παππά, του Ρούμπου, του Σουλτανίδη, του Χρόνη, του Καρκαγκέλη, του Κολιγλιάτη, του Ορφανού και του τραυματία Χιόνη.
Το Διομήδη των Νέων του Γιώργου Χαλκίδη
του Σχοινοχωρίτη , του Χατζηκωνσταντίνου, του Παπαντωνόπουλου, του Μούγιτς, του Σμυρνιώτη,του Μανασάκη, του Αναγνωστόπουλου, του Ντούρου, αλλα και των νέων που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να φτιάξουμε αυτό υπέροχο νεανικό σύνολο του Μάνθου, του Μπόσκου, του Τσιγαρίδα, του Τζιμπουλα, του Μαρκατάτου και του Τσάκαλου.
Οι περισσότεροι από αυτους είναι ήδη μέλη των Εθνικών Ομάδων Παίδων , Εφήβων και Νέων.
Αν σε αυτους προσθέσουμε τους μικρότερους αθλητες μας (Παμπαίδες β και Μίνι Αγόρια) του Γιάννη Χαντέλη και του Λευτέρη Κρεμαστιώτη τότε βλέπουμε ότι τα επόμενα χρόνια έχουμε να περιμένουμε πολλά.....

Μπραβο σε ολους σας....
KEEP WALKING μικροί ΛΥΚΟΙ.....

Τάσσος Χειβιδόπουλος