Πετράκος - Δρούγκας: Δήλωση Θετική μεν ανεπαρκής δε η απόφαση Νίκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πετράκος - Δρούγκας: Δήλωση Θετική μεν ανεπαρκής δε η απόφαση Νίκα

Σεπτέμβριος 25, 2020 - 11:04

Χαιρόμαστε μεν, γιατί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού   ξανασκέφτηκε την απάντηση που έδωσε στην επερώτηση μας αποφάσισε, να διερευνήσει το ενδεχόμενο ώστε να ενισχυθούν με επιπλέον ποσά ως κεφάλαιο κίνησης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.   

Παρόλα αυτά όμως, εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής και αυτή η θετική ενέργεια. Χρειάζεται ο κ. Περιφερειάρχης να μελετήσει πιο καλά την επερώτηση μας  και στην οποία υποδεικνύαμε να πράξει ότι έπραξαν οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, οι οποίες διεκδίκησαν επιπλέον κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ενίσχυσαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των Περιφερειών τους με κονδύλια 150 εκατ. ευρώ και 160 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Συνεπώς καλούμε για μια ακόμη φορά  τον κ. Νίκα, να πράξει ότι έπραξαν  οι συνάδελφοί του Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, διότι και μετά την νέα  θετική του απόφαση, η   απόσταση που χωρίζει την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Πελοποννήσου από την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας εξακολουθεί  να είναι πολύ  μεγάλη. Διότι άλλο 50 εκατ. ευρώ   και άλλο 150 εκατ. ευρώ  .

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγκας