Ηρακλής Καρυάς: Μεταγραφικό μπαμ με Ηλία Αναστασάκο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ηρακλής Καρυάς: Μεταγραφικό μπαμ με Ηλία Αναστασάκο

Οκτώβριος 14, 2020 - 21:06

Α.Ο Ηρακλής Καρυάς :  Μεταγραφικό "μπαμ" απο την ομάδα μας, καθώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη και δεινού "εκτελεστή" που έχει περάσει απο μεγάλες ομάδες της Α' Εθνικής και εχει πετύχει πολλά γκολ. Ο λόγος για τον ΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ο οποιος θα κοσμεί τα γήπεδα της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ την φετινή χρονιά, Ηλία κάλως όρισες στην οικογένεια του Ηρακλή!!!!

Η διοίκηση της ομάδα μας δυσκολεύτηκε αρκέτα να αποσπάσει την υπογραφή του έμπειρου επιθετικού καθώς είναι ακόμα περιζήτητος αλλά τέλος καλού ολα καλά και οι φίλαθλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή!

Εκτός από τον Ηλία, η ομάδα μας φέτος έχει αποκτήσει εννέα παίκτες οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας ενώ στον ΗΡΑΚΛΗ επέστρεψε ενα δικό μας παιδί ο Ευάγγελος ΔΑΜΑΛΑΣ!!! Η ομαδα μας συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Ιωάννη ΜΑΜΜΩΝΑ και τους: ΑΡΓΥΡΑΚΗ Σωτηρη, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Νικόλαο, ΣΕΡΡΟ Βασίλειο, ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ Νικόλαο, ΑθΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΧΑΣΑΠΗ Σπυρίδων, GRUSCEAN ION και ΤΣΑΙΡΗ Γεώργιο!! Τους ευχόμαστε καλη χρονιά με ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες!!!

O ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ εχει μεγάλη εμπειρία απο την Α' Εθνικη καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ιστορικές ομάδες οπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η ΛΑΡΙΣΑ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και πολλές άλλες... Ειναι γεννημένος στις 03-03-1978 και αγωνίζεται στην ΕΠΙΘΕΣΗ!! Αξιζει να σημειώσουμε οτι την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΑΡΗ Σκάλας τον οποίο και βοήθησε να ανεβεί στην Γ Κατηγορία!!!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση της ομάδας που κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα με έμπειρους αλλά και πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε ετσι ώστε να είμαστε ανταγωνσιτικοί την φετινή χρονιά!!!!

Α.Ο Ηρακλής Καρυάς