Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας - Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας - Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

Νοέμβριος 16, 2020 - 23:05

Πέντε έργα, συνολικού προϋπολογισμού 9.283.107,02 ευρώ, που αφορούν την αναβάθμιση των υποδομών των δημόσιων δευτεροβάθμιων δομών υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Συγκεκριμένα, εντάχθηκαν τα εξής έργα:

  1. Προμήθεια ιατροτεχνολογικού επιστημονικού και λοιπού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου (852.792,80 ευρώ)
  2. Προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (740.000 ευρώ)
  3. Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια” (1.981.182,84 ευρώ)
  4. Προσθήκες και αναδιαρρυθμίσεις στο υφιστάμενο κτήριο της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας(3.786.367,38 ευρώ). Το φυσικό αντικείμενο αφορά, (α) προσθήκη ορόφου στο ισόγειο κτήριο της υφιστάμενης Ψυχιατρικής Νοσηλευτικής Μονάδας και σε προσθήκη κατ’ επέκταση, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή νέου κόμβου κατακόρυφης επικοινωνίας, ένα κλιμακοστάσιο διαφυγής και ένα ασθενοφόρο ανελκυστήρα, (β) επέκταση και αναδιαρρύθμιση του υφιστάμενου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών(ΤΕΠ) και (γ) προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ηλεκτρικών ειδών, υπολογιστών και συνοδού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του νέου έργου.
  5. Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, για τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης και τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων (1.922.764 ευρώ).