Διαδέχεται τον Σαμαρά ο γιος του, Κώστας;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διαδέχεται τον Σαμαρά ο γιος του, Κώστας;

Ιούνιος 07, 2021 - 17:02

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Έρχεται το τέλος της πολιτικής καριέρας του Αντώνη Σαμαρά; Ο εβδομηκονταετής πλέον πολιτικός και ισχυρός άνδρας της Μεσσηνίας, μάλλον ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση, τουλάχιστον. Αυτό είπαν πολλοί άμα τη ανακοινώσει της δημιουργίας του Ιδρύματος «Αντώνης Κ. Σαμαράς».

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, ο κ. Σαμαράς στο ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, θα δωρίσει το προσωπικό του αρχείο.

Την ίδια μέρα με την ανακοίνωση για τη δημιουργία του ιδρύματος, ο γιος του Κώστας ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα του στα κοινωνικά δίκτυα, και αυτό έδωσε αφορμή σε πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει τη διάδοζη κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς, οι πολιτικοί άνδρες του τόπου συνηθίζουν να αφήνουν την πολιτική τους επιρροή στους γιους τους...

Έγραψε σχετικά ο Σταύρος Γ. Παπαντωνίου στο «Θεωρείο» της «Καθημερινής»: «Από τη μία, ανακοινώθηκε η δημιουργία του Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς, που από μόνη της αποτυπώνει το φινάλε μιας πολιτικής καριέρας. Από την άλλη, την ίδια ημέρα, ο υιός Σαμαράς ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media με τον πατέρα του. Ο συνδυασμός έκανε πολλούς να φτιάξουν σενάρια περί πιθανής διαδοχής του Σαμαρά από τον γιο του. H αλήθεια είναι πως ο Κώστας Σαμαράς είναι πολύ νεαρός, μόλις 24 ετών, αλλά και ο πατέρας του εξελέγη βουλευτής πολύ μικρός, στα 26 του χρόνια».