Στον τελικό των κρίκων με φόντο το χρυσό ο Πετρούνιας (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στον τελικό των κρίκων με φόντο το χρυσό ο Πετρούνιας (βίντεο)

Ιούλιος 25, 2021 - 10:08

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με μια εξαιρετική προσπάθεια πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό των κρίκων την Δευτέρα 26 Ιουλίου με φόντο ασγαλώς το χρυσό μετάλλιο.

Η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή δεν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση η οποία έριξε την ευθύνη στην παραγωγή από το Τόκιο με τον Λευτέρη Πετρούνια να εκφράζει την απογοήτευση του.

Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους», σχολίασε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον έστειλε στον τελικό του αγωνίσματος, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ωστόσο η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε απευθείας από τη δημόσια τηλεόραση.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ: Λευτέρης Πετρούνιας, προκριματικός κρίκων (ερασιτεχνική λήψη)