Συνδικάτο Αργολίδας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διαδηλωτές που σύρονται στα δικαστήρια Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνδικάτο Αργολίδας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διαδηλωτές που σύρονται στα δικαστήρια Ναυπλίου

Οκτώβριος 28, 2021 - 22:26

Το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας - Κορινθίας καταγγέλλει τη δικαστική δίωξη σε βάρος 19 διαδηλωτών που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία  ενάντια σε πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας στο Άργος το 2017.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους διαδηλωτές που σύρονται στα  δικαστήρια Ναυπλίου την Παρασκευή 29/10/21 γιατί αντιστάθηκαν στην  βαρβαρότητα και την κλοπή της λαϊκής περιουσίας

Είναι προφανές ότι ο σκοπός της εκάστοτε κυβέρνησης είναι να τιμωρήσει τα Σωματεία και όσους αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της, να εκφοβίσει τον  κόσμο, ώστε να μην αντιδρά στην αρπαγή των σπιτιών του και της περιουσίας του. Να χτυπιούνται και να διώκονται στελέχη του κινήματος προκειμένου να  φοβηθούν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Ματαιοπονούν όλοι όσοι νομίζουν ότι με τον αυταρχισμό, τη βία και τις δίκες θα  κάμψουν την αντίσταση και τους αγώνες του λαού για το δίκιο! Όσα μέτρα  εκφοβισμού και καταστολής και αν επιστρατεύσουν οι κυβερνήσεις και το  αστικό κράτος για να επικρατήσει "σιγή νεκροταφείου", δεν πρόκειται να τα  καταφέρουν. Θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει με ανυποχώρητο, ταξικό αγώνα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ