Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ: Πήγασος - Αργοναύτης 71-60 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ: Πήγασος - Αργοναύτης 71-60 (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 14, 2022 - 15:51

Γιώργος Κοψαύτης φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ ο Αργοναύτης Νέας Κίου γνώρισε την ήττα στο Άστρος από τον Πήγασο με σκορ 71-60 χάνοντας μάλιστα και την διαφορά πόντων από τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η έδρα μίλησε και είχε τους δικούς της κανόνες με τους Αστρινούς να εκμεταλλεύονται την «καυτή» ατμόσφαιρα των φιλάθλων τους και την ομάδα της Ν.Κίου να εγκλωβίζεται στην άμυνα του Πήγασου μη έχοντας το αντίδοτο να σταματήσει τον Γιώργο Κοψαύτη που σημείωσε 35 πόντους με 6 τρίποντα.

Σε μεγάλο βαθμό στον Αργοναύτη στοίχισε το άσχημο ξεκίνημα του και παρά το γεγονός πως μπόρεσε και ισορρόπησε την κατάσταση και πήρε το προβάδισμα με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην συνέχεια τελικά από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και μετά τα λάθη έδωσαν την δυνατότητα στον Πήγασο να ανοίξει τις διαφορές του τις οποίες διατήρησε ως το φινάλε φτάνοντας στην νίκη με το τελικό 71-60.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-20, 37-43, 58-51, 71-60.

Διαιτητές Δ. Μπαβέλλας - Π. Κουτσοδήμος

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΥΡΕΑΣ (Γιώργος Κοψαύτης): Μαντίκος 3(1), Ταβάνι 7(1), Πασολάρι 2, Δικαίος 2, Διαμαντόγιαννης 8(1), Μαυριάς 9, Κοψαύτης 35(6), Μεσσίνης 1, Αντωνάκης 4.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ (Δημήτρης Κουλούκης): Κολιατσόπουλος 10, Χρίστενας 6(1), Κατσένης 6(1), Σκλαβούνος 2, Μιχαλόπουλος Α., Τζάιδας Α., Πούλιογλου 11, Μιχαλόπουλος Μ. 9, Καπλαντζής 8.

Στην κάμερα του ArgolidaPortal.gr μίλησε ο προπονητής και μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Γιώργος Κοψαύτης τονίζοντας τα εξής:

Ήταν ένα μεγάλο ματς και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη αυτή. Η ομάδας μας απαρτίζεται από νεαρά παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις και εικόνες από τέτοια παιχνίδια γεγονός πως που με έκανε να μην ξέρω πώς να διαχειριστώ αυτό τον αγώνα.

Ευτυχώς είχαμε πάθος, ενέργεια και τα δώσαμε όλα, Από κει και πέρα για εμένα επιτυχία δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και όλος ο κόσμος αυτός που ήρθε και αγκάλιασε όλη αυτή την προσπάθεια.

 Ελπίζω όλο αυτό να συνεχιστεί γιατί η περιοχή έχει ανάγκη τέτοιες ομάδες και το ίδιο συμβαίνει και με την Νέα Κίο που την έχει ανάγκη η περιοχή και στην οποία θέλω να δώσω συγχαρητήρια διότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που την χρειαζόμαστε σαν μπάσκετ εδώ στην περιοχή.

Εύχομαι στην κάθε ομάδα να μπορέσει να φτάσει στους στόχους της γιατί το μπάσκετ εδώ μας έχει ανάγκη όλους.

Βίντεο τα πανηγυρικά και η δήλωση του Γιώργου Κοψαύτη  https://youtu.be/xWuxVFdaOLc

Βίντεο στιγμιότυπα από τον αγώνα Πήγασος  Άστρους - Αργοναύτης Νέας Κίου 71-60   https://youtu.be/kZti3TUC5ho

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ArgolidaPortal.gr Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ: Πήγασος Άστρους - Αργοναύτης Ν. Κίου 71-60

ArgolidaPortal.gr Α1 ΕΣΚΑΚ - Τα πανηγυρικά και η δήλωση του Γ. Κοψαύτη, Πήγασος- Αργοναύτης 71-60