Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας (φωτο)

Μάιος 28, 2022 - 23:42

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δράση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας που στόχευε στη γνωριμία των μαθητών και των πολιτών με τον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας, επισημαίνοντας τη διαχρονικότητά του, όπως καθορίστηκε από την ιδιαίτερη γεωγραφική του θέση αλλά και στην ενημέρωση των πολιτών για το έργο «Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Λέρνας» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας, με ταυτόχρονη θέαση των πηγών της, της Αλκυονίας λίμνης και του Ποντίνου ποταμού.

Ξεναγήθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημοσθένης Δρούγκας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος και Βαγγέλης Τζαβέλλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσσος Χειβιδόπουλος, Πέτρος Θωμόπουλος,Νίκος Κοντός, Γιάννης Λυκοσκούφης κ.α. 

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)