Α1 ΕΣΚΑΚ: Η Ερμιονίδα έκανε το πρώτο βήμα στους τελικούς 75-63 τον Πήγασο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 ΕΣΚΑΚ: Η Ερμιονίδα έκανε το πρώτο βήμα στους τελικούς 75-63 τον Πήγασο

Απρίλιος 29, 2024 - 21:58

Η Ερμιονίδα έκανε το πρώτο βήμα στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑΚ κόντρα στο Πήγασο Άστρους κερδίζοντας 75-63 στο κλειστό Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου με 16-19.Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν και πάλι στην ανάπαυλα με 32-34.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ερμιόνης παρουσιάστηκε πιο δυνατή και με ένα επιμέρους 21-0, στηριζόμενη στην καλά αμυντική λειτουργία κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +12 (55-43). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο τελευταίο κομμάτι να επιστρέψουν μείωσαν και σε μονοψήφιο αριθμό την διαφορά αλλά η Ερμιονίδα κατάφερε να πάρει την νίκη σε ένα κατάμεστο γήπεδο .

Πλέον η σειρά βρίσκεται  στο 2-1 καθώς οι δυο ομάδες "κουβαλούν "τα αποτελέσματα της κανονικής διαρκείας και η Ερμιονίδα έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, χρειάζεται μια νίκη για να είναι αυτή που θα πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία (National league 2).

Επόμενη συνάντηση για τις δυο ομάδες την Μ. Τετάρτη (01/05) 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους . 

Στεφανίτσης Γιάννης