Τσιγαρίδας: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με τον Ολυμπιακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τσιγαρίδας: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με τον Ολυμπιακό

Δεκέμβριος 20, 2019 - 18:44

φωτογραφία eurokinissi

Ο έντονος αγωνιστικά Δεκέμβριος πλησιάζει στο τέλος του και μαζί και όλη η αγωνιστική χρονιά του 2019. Στην ανάπαυλα της προετοιμασίας για τον πολύ μεγάλο αυριανό ( 21/12 ώρα 7 μ.μ. Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου) τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Ολυμπιακό μιλήσαμε με τον Χρήστο Τσιγαρίδα για το κλίμα που επικρατεί αλλά και την πρώτη εντύπωση από την πρόσφατη κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου:

«Προερχόμαστε από έναν ακόμα νικηφόρο αγώνα με τον Δούκα από τον οποίο προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ψυχολογία μας βρίσκεται στα ύψη αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε αυτό που μας έλειψε στα δύο τελευταία ματς που ήταν εκτός έδρας. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, να μας στηρίξει και πάλι όπως κάνει πάντα. Είναι η δύναμή μας και τον περιμένουμε να κλείσουμε μαζί τη χρονιά στον τελευταίο αγώνα για το 2019. Μαζί τα καταφέρνουμε πάντα καλύτερα!!!»

Όσον αφορά την κλήρωση στον ημιτελικό του Κυπέλλου μας δήλωσε:

«Είναι μια βατή κλήρωση και για τις δύο ομάδες, καθώς και εμείς και η ομάδα της Πυλαίας θέλαμε να αποφύγουμε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Διομήδης έχει χρόνια να βρεθεί σε μια γιορτή του αθλήματος όπως είναι ο τελικός Κυπέλλου και γιαυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στα δύο παιχνίδια για να βρεθούμε εκεί. Να είναι όλοι σίγουροι γιαυτό.!»

https://www.facebook.com/DiomidisHC/