Ειδήσεις

Γιορτή Σύκου και Κάστανου στον Πλάτανο Κυνουρίας

Οκτώβριος 15, 2019 - 23:26

Η καθιερωμένη γιορτή «Σύκου και Κάστανου» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Οκτωβρίου 2018 στον Πλάτανο.

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας

Ναύπλιο: 10ο Trail Ride & Experience Trophy

Οκτώβριος 15, 2019 - 23:03

Ζήστε την OFF ROAD περιπέτεια την Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Ένας καταπληκτικός αγώνας που συνδυάζει προσανατολισμό - πλοήγηση – περιπέτεια - ακρίβεια εντός και εκτός δρόμου με στόχο να προσφέρει μια διασκεδαστική Κυριακή σε όλους. Η διαδρομή των 120 χιλιομέτρων κινείται σε πολύ όμορφες και αρκετές φορές άγνωστες διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους είναι τύπου ALL TERRAIN.

Πρόκειται για αγώνα ακριβείας (regularity) εκτός δρόμου με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα (κάτω από 30χλμ), όπου συμμετέχουν 4κίνητα αυτοκίνητα χωρίς καμία ανάγκη μετατροπής.

Πολύ ακριβότερο το ρεύμα στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη

Οκτώβριος 15, 2019 - 21:36

Το ελληνικό σύστημα ηλεκτρισμού παράγει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Αυτό προκύπτει από από την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το β' τρίμηνο του 2019. Σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσον όρο, η χονδρική τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλότερη κατά 22,2 ευρώ η μεγαβατώρα, ενώ σε σχέση με χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία, κατά 30 ευρώ η μεγαβατώρα.

Νέες δομές και υποδομές για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οκτώβριος 15, 2019 - 21:16

Συναντήσεις  πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ  κ. Νίκος Καραλής, συνοδευόμενος από την υπάλληλο της ΕΣΑμεΑ του παραρτήματος Τρίπολης κα Μαίρη Σίδερη, με την Περιφερειακή Σύμβουλο Λακωνίας κα Μαργαρίτα Σπυριδάκου καθώς και με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Μολάων, στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και στη συνέχεια με τον  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ελέγχους στο Κτηματολόγιο για αδήλωτα ακίνητα θα κάνει η Εφορία

Οκτώβριος 15, 2019 - 21:12

Όταν ολοκληρωθεί το Κτηματολόγιο, στόχος από τον οποίον το ελληνικό κράτος είναι ακόμα μακριά, η ΑΑΔΕ θα μπορεί, μέσω της διασύνδεσής της με τα δεδομένα του, να κάνει ελέγχους διασταυρώνοντας τα στοιχεία του Ε9 με εκείνα του Κτηματολογίου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι ιδιοκτήτες δεν δηλώνουν στην Εφορία τα ακίνητά τους.

To φαινόμενο της «οικογενειοκρατίας» στη Βουλή από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα

Οκτώβριος 15, 2019 - 21:01

Το Vouliwatch και η LIFO.gr παρουσιάζουν -μέσω των στοιχείων που συνέλεξε το Vouliwatch και τα σχεδίασε η ομάδα της lifo - μια αποκαλυπτική έρευνα για το φαινόμενο της «οικογενειοκρατίας» στη Βουλή, από τα χρόνια της Μεταπολίτευσης μέχρι τις μέρες μας. 

 Έντονο και στην τρέχουσα σύνθεση της Βουλής παρατηρείται το φαινόμενο της «οικογενειακής παράδοσης» σύμφωνα με το οποίο σημαντικός αριθμός βουλευτών εμφανίζει συγγενικές σχέσεις με πρόσωπα που διετέλεσαν στο παρελθόν είτε βουλευτές είτε υπουργοί. 

Μπάσκετ Α2 ΕΣΚΑΚ: Αποτελέσματα - βαθμολογία 2η αγωνιστική

Οκτώβριος 15, 2019 - 20:21

 Δεύτερη αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΚ κατηγορίας ανδρών (Αργολιδοκορινθίας), το Σάββατo 12 Οκτωβρίου για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 72-56
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΓΟΥΣ - ΚΡΑΝΙΔΙ 49-55
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 62-57
Ρεπό Βραχάτι,Ολυμπιάδα Λεχαίου και Σπάρτακος Άργους.

Βαθμολογία 2η αγωνιστική

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ, η έκκληση των γονιών του για μετάβαση στις ΗΠΑ και η απάντηση Κικίλια

Οκτώβριος 15, 2019 - 19:51

Την απάντησή του έδωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μέσω Δελτίου Τύπου, σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης του μόλις 18 μηνών Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 και πανελλαδικά οι γονείς του έχουν απευθύνει έκκληση για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό, προκειμένου να μεταβεί το παιδί στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε μια νέα γονιδιακή θεραπεία.

«Όχι» της ΚΕΔΕ στη μεταφορά διαθεσίμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος

Οκτώβριος 15, 2019 - 19:47

Με ομόφωνη απόφαση που έλαβε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η ΚΕΔΕ ζητά να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα εξαιρεί τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την υποχρέωση αυτή ή να έχει δυνητικό χαρακτήρα. Επίσης ζητά την αναστολή των όσων προβλέπει η ΚΥΑ, για μη καταβολή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) σε δήμους που δεν μεταφέρουν τα διαθέσιμα τους.

Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ: Αποτελέσματα - βαθμολογία 1η αγωνιστική

Οκτώβριος 15, 2019 - 19:31

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ Ανδρών (Αργολιδοκορινθίας) είχαμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, με τα εξής αποτελέσματα

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΚΟΡΩΝΙΣ 72-62

ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 59-46

ΤΗΡΩΝ - ΛΕΟΝΤΑΣ 68-46

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΤΡΕΑΣ 63-56

ΜΕΘΑΝΑ - ΑΡΑΤΟΣ 61-93

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ - ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 60-71

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ  2

ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 2

ΠΟΔΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2

ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΑΣΙΝΗΣ 2

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν. ΚΙΟΥ 2

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ 2

ΜΕΘΑΝΑ 1

ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 1

ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 1

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις