Πολιτικά

Στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Παν. Τριγάζη «Λαμπράκης-Κύπρος, Κοινή πορεία Ειρήνης»

Οκτώβριος 13, 2019 - 21:09

Έγινε χτες, (12/10) στο Ναύπλιο στην αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Παλαμήδης, η παρoυσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Τριγάζη, με τον τίτλο «ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ- ΚΥΠΡΟΣ, Κοινή πορεία Ειρήνης».

 

Η εκδήλωση σημείωσε επιτυχία, με γεμάτη την αίθουσα και με έκδηλο ενδιαφέρον, που προκλήθηκε από τις τοποθετήσεις των ομιλητών, καθώς και τον διάλογο που προκλήθηκε από ερωτήσεις και απόψεις των παρισταμένων.

 

Ο Πάνος Τριγάζης είναι από πολλών ετών στέλεχος του διεθνούς κινήματος ειρήνης και μέλος της Κ. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας

Οκτώβριος 12, 2019 - 14:46

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας καλεί τα μέλη του, αλλά και κάθε μικρομεσαίο αγρότη και κτηνοτρόφο της περιοχής να έρθει να γίνει μέλος του Συλλόγου, και να συμμετέχουν σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου, την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 7:30 μμ στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου του Μάνεση, με θέματα:

Ναύπλιο: Παρουσίαση βιβλίου «Λαμπράκης - Κύπρος, Κοινή πορεία ειρήνης» του Παν. Τριγάζη

Οκτώβριος 12, 2019 - 14:29

O αξιαγάπητος Παναγιώτης Τριγάζης είναι μεγάλος ειρηνιστής και  στέλεχος του διεθνούς κινήματος Ειρήνης.  

 Από το βιβλίο του « Λαμπράκης - Κύπρος , Κοινή πορεία ειρήνης» διαφαίνονται καθαρά δύο πράγματα.  Η μεγάλη αγάπη του Λαμπράκη για την Κύπρο και ο αγώνας του για την επικράτηση της πολυπόθητης Ειρήνης στο νησί. 

  Ας είμαστε όλοι εκεί, για να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του βιβλίου του Παν. Τριγάζη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

Ομιλία Γιάννη Μανιάτη για Υδρογονάνθρακες στο Βουλευτικό

Οκτώβριος 12, 2019 - 13:11

Την Κυριακή, 13/10/2019, στις 14:00, ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, στο πλαίσιο του 6ου Διεπιστημονικού Συμποσίου «ΜΥΚΗΝΕΣ - Ορόσημο Πολιτισμού και Ανάπτυξης», θα παρουσιάσει στο Βουλευτικό, τις τελευταίες εξελίξεις στις έρευνες υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου, την προκλητικότητα της Τουρκίας, καθώς και τις αναγκαίες ελλαδικές πρωτοβουλίες για την προστασία των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Νίκος Κοντός: Φτάνει πια η καραμέλα για την στείρα αντιπολίτευση που επικαλείται ο κύριος Καμπόσος

Οκτώβριος 12, 2019 - 09:15

Ο Δήμαρχος 'Αργους Μυκηνών σχετικά με την παραβατικότητα των Ρομά στην περιοχή της Νέας Κίου, προκάλεσε σύσκεψη με προσκεκλημένους τους βουλευτές του νόμου μας, την Αστυνομία και τους εκλεγμένους της δική του παράταξης από την Νέα Κίο.

Καμπόσος: Η ασυδοσία έχει χτυπήσει κόκκινο (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 11, 2019 - 20:28

Σύσκεψη συγκάλεσε στο δημαρχείο Άργους Μυκηνών σήμερα το απόγευμα 11/10 με θέμα την αντιμετώπισης της παραβατικότητας των Ρομά στη Νέα Κίο,ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος.

Συμμετείχαν οι Βουλευτές Γιάννης Ανδριανός,Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς , ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Κίου Νίκος Σαρηγιάννης και εκπρόσωποι της αστυνομίας. (φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Ανδρέας Πουλάς: Κινδυνεύουν ασθενείς να μείνουν χωρίς φάρμακα και ο ΕΟΠΥΥ να γκρεμιστεί

Οκτώβριος 11, 2019 - 15:39

Σημεία ομιλίας Ανδρέα Πουλά ως εισηγητή στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας» στην επί των άρθρων συνεδριαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων 

«Τα θέματα της δημόσιας υγείας, που πραγματεύεται το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου, δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο στείρας αντιπαράθεσης και πολιτικής υποκρισίας. Το Κίνημα Αλλαγής θα τοποθετηθεί και επί των άρθρων με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με την οποία τοποθετηθήκαμε και επί της αρχής.

Μνημόνιο 2010: Σε εφαρμογή η ρήτρα αύξησης ορίων ηλικίας στις συντάξεις από το 2021

Οκτώβριος 11, 2019 - 12:03

Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2021 αναμένεται λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής. Πρόκειται για την ενεργοποίηση της ρήτρας του πρώτου μνημονίου με το νόμο 3863 του 2010 που προβλέπει ότι από 1/1/2021 τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για όλους ανεξαιρέτως τους ασφαλισμένους, δηλαδή τους παλιούς (μέχρι το 1992) και νέους (από 1/1 /1993) θα μεταβάλλονται ανά τρία χρόνια με βάση την αύξηση του προσδόκιμου ζωής των συνταξιούχων άνω των 65 ετών.

Π.Ε. Αργολίδας: Η «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων» στη διάθεση των δημοτικών παρατάξεων

Οκτώβριος 11, 2019 - 11:49

Σας γνωστοποιούμε ότι η Π.Ε. Αργολίδας προκειμένου να διευκολύνει την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων, ενημερώνει ότι η «ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ» της Π.Ε. Αργολίδας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενης δημοτικής παράταξης για διενέργεια παραταξιακών συγκεντρώσεων κατά την προηγουμένη ημέρα των ορισθεισών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου. 

Σελίδες

Subscribe to Πολιτικά