Πολιτικά

Μανιάτης:«Χρειαζόμαστε νέο κόμμα, νέα ηγεσία»

Οκτώβριος 22, 2017 - 10:20

«Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες μεταπολεμικές περιόδους της χώρας. Χρειαζόμαστε νέες λύσεις νέα κόμματα, νέες ηγεσίες στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε μιά νέα Ελλάδα η οποία θα βγεί από την κρίση αλλά με προδευτικό τρόπο», τόνισε σε δηλώσεις του στο Αγρίνιο ο Γ. Μανιάτης.

«Τέλος στη στασιμότητα του7%»

Ανδριανός:Στόχος δικός μας είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Οκτώβριος 21, 2017 - 18:51

Ανδριανός στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα: Στόχος μας η ουσιαστική αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης, με ενίσχυση της μαθητείας, ενεργότερη συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων και των τοπικών κοινωνιών στην εκπαιδευτική στρατηγική, μεγαλύτερη αυτονομία των σχολών, ευελιξία των προγραμμάτων σπουδών και άμιλλα ποιότητας, αξιολόγηση και ενθάρρυνση της επανειδίκευσης.

 

Καμμένος:Με την έγκριση ΝΔ και ΠαΣοΚ η αναβάθμιση των F-16

Οκτώβριος 21, 2017 - 17:22

Ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος μιλώντας στον Ant1, στον απόηχο της επίσκεψης στις ΗΠΑ, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στις ΗΠΑ ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως Έλληνας πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι εκεί οι συνομιλίες είχαν ως αντικείμενο «το τέλος της κρίσης, τις επενδύσεις, ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ, αλλά και οι γερουσιαστές και τα διεθνή "κέντρα σκέψεως", πανεπιστήμια, επιμελητήρια, επιχειρηματίες, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πατρίδα μας».

Εκδήλωση CHS στο Χάρβαρντ-Παγκόσμια Εβδομάδα 2017

Οκτώβριος 21, 2017 - 16:09

Χάρβαρντ Παγκόσμια Εβδομάδα 2017 Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ 24 Οκτώβρη 2017, 16:00-17:45

William James Hall αμφιθέατρο Β1, 33 Kirkland St, Cambridge, MA 02138
Ανοίξτε: Πανεπιστημιακή Κοινότητα
Απαιτείται Free / Προ-εγγραφή (έξω από την αίθουσα του William James Hall)

Προσλήψεις στους Δήμους

Οκτώβριος 21, 2017 - 15:58

Δήμος  Άργους – Μυκηνών με 15 θέσεις και ο Δήμος Ερμιονίδας με 31 θέσεις

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας, Γιάννη Γκιόλα, ενημερωθήκαμε ότι  υπογράφηκε από τον Υπουργό  Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, απόφαση με την οποία οδεύει  προς ολοκλήρωση η επικύρωση των αιτημάτων 72 Δήμων της χώρας για την πρόσληψη  6.667 μονίμων εργατών καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών.

Επαναφορά Τέλους Ακίνητης Περιουσίας που υποτίθεται ήδη πληρώνουμε μέσω ΕΝΦΙΑ

Οκτώβριος 21, 2017 - 15:19

Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του φορολογούμενου λαού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αυτοί που είχαν υποσχεθεί την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ -και όπως σε όλα τα άλλα έκαναν «κωλοτούμπα»-  έχοντας αποτύχει να αυξήσουν τα έσοδα το 2017 παρά την υπερφορολόγηση, σκαρφίζονται τώρα νέα χαράτσια νεκρανασταίνοντας τα παλιά.

Θυμάστε το παλιό Τέλος Ακίνητης Περουσίας (ΤΑΠ) που είχε καταργηθεί προκειμένου να συγχωνευθεί με τον ΕΝΦΙΑ; Που δηλαδή ήδη το πληρώνουμε;

Απάντηση Γκαβούνου σε ανακοίνωση του «Άλλου δρόμου»

Οκτώβριος 21, 2017 - 07:55

Απάντηση του Αντιδημάρχου Άργους-Μυκηνών Νίκου Γκαβούνου σε ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης Δήμου Άργους-Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»:

Απάντηση στα ψεύδη του «Άλλου δρόμου»

Η δημοτική παράταξη «Άλλος δρόμος» εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το Δημοτικό Συμβούλιο για αντιδημοκρατική λειτουργία και εμένα προσωπικά για επιθετική εναντίον τους συμπεριφορά , επειδή δήθεν, έχω πρόβλημα όποτε η αντιπολίτευση ασκεί έλεγχο για την λειτουργία της ΚΕΔΑΜ.

Ανδριανός:Κάτι λοιπόν πάει στραβά και τα προβλήματα είναι σε όλους γνωστά

Οκτώβριος 20, 2017 - 22:06

Ανδριανός στη Βουλή για την εκπαίδευση:  Η επιδίωξη της ποιότητας στα σχολεία και στις σχολές μας είναι αναγκαία προϋπόθεση ώστε η παιδεία να λειτουργεί πραγματικά ως εργαλείο κοινωνικής κινητικότητας, ως μοχλός άμβλυνσης των ανισοτήτων, ως όπλο για την αξιοποίηση των ταλέντων κάθε παιδιού.

Τάσος Τόκας:Κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσλήψεις στον Δήμο Ερμιονίδας

Οκτώβριος 20, 2017 - 16:40

Επειδή το τελευταίο διάστημα κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσλήψεις στον Δήμο Ερμιονίδας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά κύριο λόγο στον τομέα της καθαριότητας η ΝΕΔΥΠΕΡ έχει να επισημάνει τα εξής:

Ανδριανός:Εύχομαι ο Άγιος Αρτέμιος να προστατεύει τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας

Οκτώβριος 20, 2017 - 15:39

Ανδριανός για την γιορτή του προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου: Όλοι μας οφείλουμε να συνδράμουμε τα στελέχη της Αστυνομίας στον καθημερινό τους αγώνα.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, επ' αφορμή του εορτασμού  του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σελίδες

Subscribe to Πολιτικά