Έκλεβαν αγροτικά αυτοκίνητα στην Αγία Τριάδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκλεβαν αγροτικά αυτοκίνητα στην Αγία Τριάδα

Μάιος 17, 2014 - 16:56

φωτογραφία eurokinissi

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, φορτηγών οχημάτων αγροτικού τύπου, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, προχθές (15.5.2014) το βράδυ , στο Άργος Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 18 και 27 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμα τρεις (3) συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από το απόγεμα της 13.5.2014 έως τις πρωινές ώρες της 14.5.2014, στο Άργος και την Αγία Τριάδα Αργολίδας, αφαίρεσαν δύο (2) φορτηγά οχήματα αγροτικού τύπου, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν άλλα δύο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.